Quest Mini PC Duo: Μini μόνο σε διαστάσεις

Quest Mini PC Duo: Μini μόνο σε διαστάσεις

Ακόμα πιο ελκυστικό και «στυλάτο», σε μαύρο χρώμα ώστε να ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο περιβάλλον, το νέο Quest Mini PC Duo της Info-Quest, εντυπωσιά...

Ακόμα πιο ελκυστικό και «στυλάτο», σε μαύρο χρώμα ώστε να ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο περιβάλλον, το νέο Quest Mini PC Duo της Info-Quest, εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του.Ο πιο mini σε διαστάσεις υπολογιστής σε πλατφόρμα Wintel (Window / Intel) της διεθνούς αγοράς, χωρίς να υπολείπεται σε ισχύ, χαρακτηριστικά και δυνατότητες διασύνδεσης από τους παραδοσιακούς φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές, ξεχωρίζει, προσφέροντας μοναδικά, ανεκτίμητα πλεονεκτήματα:



– Έχει εντυπωσιακή σχεδίαση και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ώστε να «χωράει» και να «ταιριάζει», σε ένα σαλόνι ή στον περιορισμένο χώρο ενός γραφείου.



– Είναι εξαιρετικά ελαφρύ – μόλις 1,15kg – και μεταφέρεται εύκολα στην τσάντα σας, ώστε να μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας, στο σπίτι, στο γραφείο και όπου αλλού θέλετε.



– Έχει μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, για να μπορεί να συνδεθεί με την τηλεόραση και το Home Theater στο καθιστικό σας, το πληκτρολόγιο και τον εκτυπωτή στο δωμάτιό σας, τον projector στο meeting room του πελάτη σας.



– Είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και ιδιαίτερα αθόρυβο, χωρίς να επιβαρύνει τη τσέπη ή το περιβάλλον σας



Το νέο Quest Mini PC Duo έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Info-Quest με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της διεθνούς αγοράς.



Όπως όλοι οι υπολογιστές Quest, συνοδεύονται από το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης –Quest Easy – που μόνο η μεγαλύτερη εταιρία Πληροφορικής στην Ελλάδα μπορεί να προσφέρει.










Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Quest Mini PC Duo,
www.questpc.gr, 211 999 1310

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα