Τα γκάτζετ της παραλίας

Τα γκάτζετ της παραλίας

Από το υποβρύχιο σκουτεράκι Sea-Doo μέχρι το Flip Mino HD για High Definition διακοπές, το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα γκάτζετ της παραλίας.

Από το υποβρύχιο σκουτεράκι Sea-Doo μέχρι το Flip Mino HD για High Definition διακοπές, το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα γκάτζετ της παραλίας.Διακοπές χωρίς γκάτζετ γίνονται; Δε γίνονται! Άρα πάρτε «χαρτί και μολύβι», εκτυπώστε δηλαδή, πιστωτική και εξοπλιστείτε!




Sea-Doo 5540 Gti








Εύκολα, αβίαστα, αβάδιστα και… υποβρύχια. Με το Sea-Doo 5540 Gti μπορείτε να σεργιανίσετε τους βυθούς των όμορφων ελληνικών θαλασσών και να γίνεται ο Κουστώ της παραλίας. Είναι ελαφρύ σε βάρος, μικρό σε μέγεθος ενώ διαθέτει πλέγμα κάλυψης της προπέλας και αυτόματη διακοπή της τροφοδοσίας για απόλυτη ασφάλεια.




Τιμή: 399 ευρώ (e-shop)




Liquid Image 5 MP








Αν το Sea-Doo φαντάζει η απόλυτη υποβρύχια περιπέτεια, η κάμερα-μάσκα της Liquid Image είναι το ιδανικό γκάτζετ για να την απαθανατίσετε. Πρόκεται για μια μάσκα δύτη με ενσωματωμένη αδιάβροχη κάμερα των 5 Mp. Εκτός από το πλήρες πακέτο συνδεσιμοτήτων (USB και Micro SD Card) προσφέρει υψηλή εργονομία που δε θα βρείτε σε υποβρύχιες κάμερες.





Τιμή: 89 ευρώ (e-shop)




Pentax Optio W60



Όσοι έχετε «ζόρικες» καλοκαιρινές αποστολές, το κομμάτι της φωτογραφίας μπορειτε να το αναθέσετε σε μια Pentax Optio W80.



Πετάξτε την από ύψος ενός μέτρου, βυθίστε την στο νερό (2 ώρες σε βάθος 5 μέτρων), φωτογραφίστε σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός (-10°C) ή στα πιο σκληρά τερέν…



H Optio W80 δε θα σας απογοητεύσει ποτέ.




Τιμή: 219 ευρώ (Κατερέλος)




Kingston DataTraveler Black Box 8 GB



Χωρίς USB stick δουλειά κανείς δεν πήγε πουθενά. Ανάμεσα στα πολλά που κυκλοφορούν στην αγορά, όμως, ξεχωρίζει το νέο DataTraveler Black Box 8 GB της Kingston Technology.



Τιμή: 261 ευρώ (Play 247)




Samsung Beat DJ



Γίνονται διακοπές χωρίς soundtrack; Επειδή η απάντηση είναι όχι, το Samsung Beat DJ σας προσφέρει μια κινητή μουσική συσκευή με εξελιγμένες δυνατότητες τηλεφωνίας και ακρόασης.



Χάρη στην τεχνολογία ICEpower της Bang & Olufsen, μπορείτε να μιξάρετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να συνθέσετε τη δική σας μουσική.



Παράλληλα, η οθόνη αφής 2,8 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, η 3,2 MP κάμερα, το Bluetooth, ο ενσωματωμένος ραδιοφωνικός δέκτης FM, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά, καθιστούν το Samsung Beat DJ ένα πολυδιάστατο κινητό, με πολλαπλές εφαρμογές.




Τιμή: 356 ευρώ (Πλαίσιο)




Sony VAIO P Series








Στο ταξίδι, πλέον, δεν πάμε με λάπτοπ. Πολύ περισσότερο στην παραλία θέλουμε ένα ακόμα ελαφρύ μηχάνημα για να μπούμε στο ίντερνετ, να διαβάσουμε τα τελευταία αθλητικά νέα στο Sport 24, να διαβάσουμε ΜΕΝ 24, άντε να κάνουμε και λίγη δουλειά. Τι υπάρχει για αυτό; Βασισμένα στον Intel Atom Z520, τα νέα υπερ-φορητά VAIO P της Sony έρχονται με μνήμη 2048MB (ενσωματωμένη), σκληρό δίσκο των 80 GB Ultra ATA και οθόνη 8 ιντσών X-black, ανάλυσης 1600 x 768. Με βάρος μόνο 638 γρ και υποστήριξη High-speed mobile broadband 3G (μεταξύ άλλων συνδεσιμοτήτων). Χρειάζεται κάτι άλλο; Όχι, κομπλέ!




Τιμή : 896 ευρώ (Msystems)




Garmin Oregon 400t



Είτε κινείστε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο είτε στην εξοχή με τα πόδια, το Oregon 400t της Garmin είναι ένα από τα κορυφαία συστήματα πλοήγησης με δέκτη GPS, 4 GB μνήμης, ηλεκτρονική πυξίδα και αλτίμετρο.



Τιμή: 399 ευρώ (shop21)





Flip Mino HD



Εδώ στο “24” έχει εξελιχθεί σε συνεργάτη.



Είναι το γκάτζετ που όλοι εμπιστεύονται και κανείς δεν αποχωρίζεται.



Είναι αυτό με το οποίο μπορείς να καταγράψεις όλη τη δράση, της παραλίας στην προκειμένη περίπτωση, σε High Definition video, να τη ξεφορτώσεις στον υπολογιστή χωρίς καλώδια (ενσωματωμένο USB) και να τη φορτώσεις στο Dailymotion. Ή κατευθείαν. Τόσο απλά!




Τιμή: 161 ευρώ (123Market)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα