Πλησιάζει η ώρα της Κρίσης…

default image

Με τον φόβο της συντέλειας του κόσμου ζει ολόκληρη η Αμερική η οποία έχει πιστεί από 89χρονο ιεροκήρυκα που υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου είναι πολύ κοντά. Διαβάστε πότε πιστεύει πως θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία (Vid)

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει. Μπορεί στο μυαλό των παιδιών της οικογένειας   Haddad από  το  Middletown, να είναι στο σχολείο, τα πάρτι και τις εξετάσεις ωστόσο οι γονείς τους έχουν πειστεί ότι το τέλος του κόσμου είναι το αύριο 22 Μαΐου 6 το απόγευμα ώρα Καλιφόρνιας.

Για τα τρία αδέλφια αυτό συνέβει πριν σχεδόν δυο χρόνια όταν η  μητέρα τους Abby Haddad Carson άφησε τη δουλειά της σαν νοσοκόμα. Η οικογένεια το περασμένο  Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη. Κάποια στιγμή η 16χρονη  Grace Haddad  είπε  για τη συντέλεια του κόσμου ” Έβλεπα χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους να συμπεριφέρονται σαν να είναι η τελευταία μέρα του κόσμου”. Τότε ήταν που γύρισε η μητέρα της και της είπε “Μη φοβάστε, θα πάτε στον παράδεισο”.

Με τα παιδικά της μάτια έβλεπε ανθρώπους που περίμεναν την ημέρα της κρίσης. Κόσμος κράταγε πλακάτ, φορούσε T-shirts, μοίραζε φυλλάδια. Παράλληλα περισσότεροι από 2.000 πίνακες ανακοινώσεων σε όλη τη χώρα  κατακλύζονται καθημερινά από συνθήματα που προειδοποιούν για τη Δευτέρα Παρουσία.

Ένας άλλος, ο 31χρονος Kino Douglas δήλωνε “Δε θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο. Το τέλος του κόσμου είναι στις 21 Μαΐου. Ωστόσο πλησιάζει το καλοκαίρι αλλά δεν θέλω να σχεδιάσω κάτι ακόμα.”

Ο Kino μένει πολύ κοντά με την αδερφή του  Stacey, ο οποίος λέει: ” Θα πάω στο σπίτι της εκείνη τη μέρα. Η αδερφή μου έχει ένα παιδί 7 ετών. Η Stacey δεν βλέπει το μέλλον μελανό, θεωρεί ότι θα υπάρχει συνέχεια του κόσμου.”

Η 33χρονη μια μέρα έβλεπε στην τηλεόραση τον 89χρονο βαπτιστή ιεροκήρυκα Harold Camping. Τον θεώρησε ότι είναι παράφρον.  Η 33χρονη δεν πείστηκε ότι το τέλος του κόσμου θα είναι στις 6 το απόγευμα της 21 Μαΐου.

Έτυχε και τον άκουσε Family Radio Network, ένα θρησκευτικό ραδιοφωνικό σταθμό που στήθηκε εξ ολοκλήρου από τις δωρεές των ακροατών του. Εκεί ο  Camping μεταδίδει τις προφητείες του σε 48 γλώσσες μέσω ραδιοφωνικών σταθμών σε χώρες όπως η Νότιος Αφρική, η Ρωσία και η Τουρκία ενώ κομπάζει ότι έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Ο ιεροκήρυκας όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι  περίπου το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα  «ανέβει» στον παράδεισο, ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην κόλαση!

Ενδιαφέρον έχει πως προέκυψε αυτή η μέρα. Βρήκε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας μετρώντας 722.500 ημέρες (αριθμός ο οποίος προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17) από την ημέρα της σταύρωσης (1 Απριλίου του 33 μ.Χ.). Όσο για τις τελευταίες «βιβλικές» καταστροφές (σεισμοί σε Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Αϊτή), αυτές, σύμφωνα με τον ιεροκήρυκα, απλώς προμηνύουν την αποκάλυψη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα