Κατέρρευσε η σκηνή της Μαντόνα

default image

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και εννέα τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε σκηνή η οποία κατασκευαζόταν για συναυλία της Μαντόνα στη Μασσαλία

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και εννέα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά, όταν κατέρρευσε σκηνή η οποία κατασκευαζόταν για την προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου συναυλία της Μαντόνα στο ποδηλατοδρόμιο της Μασσαλίας, σύμφωνα με την αστυνομία και τον αναπληρωτή δήμαρχο της Μασσαλίας, Χοσέ Αλεγκρίνι.

Το ποδηλατοδρόμιο με χωρητικότητα 60.000 θέσεων είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, μετά από το στάδιο της Γαλλίας.

Η συναυλία της Μαντόνα έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο των δύο συναυλιών που αναμένεται να δώσει η βασίλισσα της ποπ στην Γαλλία. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στις 9 Ιουλίου στο Μπερσί στο Παρίσι.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε “συντετριμμένη” από το γεγονός. “Μόλις έμαθα αυτό το τραγικό νέο και είμαι ‘συντετριμμένη’. Οι προσευχές μου είναι γι’ αυτούς που τραυματίστηκαν και τις οικογένειες τους, και εκφράζω την πιο βαθιά μου συμπάθεια σε όσους πλήττονται από αυτό το τραγικό περιστατικό”, αναφέρει η Μαντόνα σε ανακοίνωση της που μεταδόθηκε από την Live Nation France, γαλλική θυγατρική της πολυεθνικής έχει αναλάβει τη διοργάνωση των συναυλιών.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα