Game 24: Free Games για όλους – 10

Game 24: Free Games για όλους – 10

Tabuto, Block N Roll, Wild Wild West, Replay Racer 2 και Camp Runamuck: Αλλα πέντε λεπτά διάλλειμα και άλλα πέντε προτεινόμενα παιχνιδάκια

Tabuto, Block N Roll, Wild Wild West, Replay Racer 2 και Camp Runamuck: Αλλα πέντε λεπτά διάλλειμα και άλλα πέντε προτεινόμενα παιχνιδάκια κατευθείαν από την παιδική χαρά του Game 24.
Tabuto









Στο Tabuto τα πράγματα είναι απλά. Προσπαθείς να κλικάρεις όσες περισσότερες καρτέλες μπορείς. Οσες μεγαλύτερο είναι το σερί σου τόσο μεγαλύτερο είναι το μπόνους που σου δίνει και τόσο μεγαλύτερο το σκορ που θα κάνεις. Και αν χάσεις συνολικά 20… Game over!



Θέλει ελαφρύ χέρι, θέλει ελαφρύ καρπό αλλά το μυστικό για να μην δεις την ένδειξη Game Over είναι να «μαζεύεις» τις καρτέλες από όσο πιο ψηλά γίνεται.



Παίξε Tabuto
εδώ




Block N Roll









Η ιδέα είναι να οδηγήσεις τον κυβόλιθο πάνω στα πλακάκια χωρίς να σου πέσει στο κενό και να τον βάλεις στην τρύπα (δες φωτό)



Για να τελειώνεις τα επίπεδα με όσο το δυνατό λιγότερες κινήσεις πρέπει να μετράς από το τέλος προς την αρχή και να υπολογίσεις ακριβώς σε ποια πλακάκια θα «σταθείς» και σε ποια θα «ξαπλώσεις».



Για να το βάλεις στην τρύπα θα πρέπει δίπλα της να υπάρχουν τουλάχιστο δύο πλακάκια στην ευθεία (τρία μαζί με την τρύπα) και από «ξαπλωτός» να έρθεις «όρθιος».



Παίξε Block N Roll
εδώ




Wild Wild West









Counterstrike δεν είναι αλλά έχει γέλιο. Στο Wild Wild West τα πράγματα γίνονται όπως τον παλιό καλό καιρό στην άγρια Δύση. Ο καλύτερος σου φίλος είναι το περίστροφο, για να το γεμίσεις πρέπει να πιάσεις τις σφαίρες με τα «χέρια», οι σφαίρες πέφτουν από γείτονες, μεθυσμένους και γενικώς γίνεται ένας καλός χαμός. Κομπλέ το πακέτο.



Αν υπάρχει μια συμβουλή είναι μη ξοδεύεις τις σφαίρες άσκοπα. Τέλος.



Παίξε Wild Wild West
εδώ




Replay Racer 2









Τσίτα τα γκάζια (πάνω βελάκι), πάρε τα στροφιλίκια με τις μπάντες (βελάκια αριστερά – δεξιά), στις φουρκέτες τράβα χειρόφρενο (space) και τι έχεις; Το καλύτερο racing του ίντερνετ!



Το να στρίψεις δεν είναι τόσο ευκολο όσο ακούγεται γιατί η οπτική σου δεν είναι από τη θέση του οδηγού οπότε πρέπει εσύ να μεταφράσεις στο μυαλό σου την κίνηση του αυτοκινήτου. Και γρήγορα γιατί ο χρόνος τρέχει.



Παίξε Replay Racer 2
εδώ




Camp Runamuck









Κάνε το γύρω της πισίνας δύο φορές, σκαρφάλωσε το βράχο και βούτα ανάμεσα σε δύο σημαδούρες για να γίνεις ο καλύτερος πρόσκοπος. Προσοχή όμως! Στο Camp Runamuck πρέπει να ολοκληρώσεις και τις τρεις διαδικασίες σε καλό χρόνο.



-Στην πρώτη κάνεις κουπί με τα χέρια (αριστερα δεξιά βελάκια). Το μυστικό, επειδή δεν πρόκειται ποτέ να πας ευθεία, είναι να πατάς τα βελάκια εναλλάξ και ΑΡΓΑ για να παίρνει φόρα η σαμπρέλα.

-Στη δεύτερη πηδάς με το space και με τα βελάκια κατευθύνεσαι αριστερά δεξιά. Μη κάθεσαι πολύ σε βράχους με ζώα γιατί θα σε ρίξουν.

-Και στην Τρίτη απλώς δες που είναι οι σημαδούρες και υπολόγισε τη δύναμη που θες με το space.



Παίξε Camp Runamuck
εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα