10 χρόνια Best, 8 χρόνια Athens Voice

default image

Την Κυριακή το απόγευμα ο τελευταίος αγώνας F1 της σεζόν

Best radio 92.6
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο ραδιόφωνο του Best. Για μένα είναι με διαφορά ο καλύτερος σταθμός της πόλης. Από την εποχή που έκλεισε ο Ρόδον FM 94.4 έψαχνα στα ερτζιανά για να αναπληρώσω το κενό αλλά ο Rock FM και o RED ποτέ δεν με κέρδισαν με τις απαρχαιωμένες τους μουσικές (όχι ο παλιός καλός Rock, η μετάλλαξη του). Λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Best. Μπορεί να μην είναι ροκ, παίζει όμως τα καλύτερα τραγούδια από πολλά είδη μουσικής. Το κυριότερο δε, οι παραγωγοί συνήθως κουβάλανε τα CD τους από το σπίτι και η playslist σχεδόν πάντα απουσιάζει.

Πέρασαν δέκα χρόνια λοιπόν. Πάρα πολλές ευχές από μας.
Εδώ μπορείτε να δείτε το microsite που έφτιαξαν για την επέτειο των 10 χρόνων με πλούσιο υλικό, φωτογραφίες (ώστε έτσι είναι η Κλαούντια Μάτολα..), βιντεάκια, τραγούδια. Μην παραλείψετε να ψηφίσετε για το τοπ-10.

ALPHA
Την Κυριακή το απόγευμα ο τελευταίος αγώνας F1 της σεζόν.

Athens Voice
Είναι η πρώτη free-press της πόλης της Αθήνας (για την πόλη της Αθήνας) και είναι η εφημερίδα που αγάπησαν και αγκάλιασαν οι νέοι από την αρχή. Μεγάλη τσαντίλα όταν δεν την έβρισκα στο μετρό. Σπουδαία συντροφιά, πρωτοποριακές στήλες και στιλ. Η FAQ πέρασε και δεν ακούμπησε, η LifO επάξιος ανταγωνιστής. Καλή συνέχεια.
Εδώ το επετειακό τεύχος.

Φυτά
Το Σάββατο στις 18.00 έχει πρεμιέρα στο MEGA η εκπομπή, Οι κηπουροί του Mega και την Κυριακή στις 12.30 στο Σκάι, το Κηπουρέματα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Θέλει και ρώτημα ;

O παγοκρύσταλλος του θανάτου
Ένα εκπληκτικό βίντεο από βυθό της θάλασσας.
Μπόνους οι τρεχάτοι αστερίες.

Σινεμά
Το Chimpanzee είναι σίγουρα υπέροχο αλλά σόρι δεν θέλω να κλαίω σαν μωρό για μία ώρα.

Tweet: Add to favorites
Καταγγέλλω ότι τα ακουμπάς και σκίζονται.

ΑΝΤ1
Σήμερα Πέμπτη στις 21.00, η ντροπή του Χόλιγουντ, ο χειρότερος Ιντιάνα Τζόουνς όλων των εποχών, το φιλμ, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull. Δεν πιστεύω να πληρώθηκαν ηθοποιοί και σκηνοθέτης γι’ αυτό το πράγμα.

Tumblr of the Day
Comically Vintage .

Treasure Link
Αν σου αρέσουν τα doodle, τότε δες εδώ .

Φωτό της ημέρας
Κι άλλα γενέθλια. Η Βίλα η γορίλα έγινε 54.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα