H νέα σειρά τηλεοράσεων Pioneer KURO

H νέα σειρά τηλεοράσεων Pioneer KURO

KURΟ στα ιαπωνικά σημαίνει «μαύρο». Όχι όμως οποιοδήποτε μαύρο. Πρόκειται για το τέλειο μαύρο. Και στον κόσμο της τηλεόρασης, το μαύρο είναι το παν...

KURΟ στα ιαπωνικά σημαίνει «μαύρο». Όχι όμως οποιοδήποτε μαύρο. Πρόκειται για το τέλειο μαύρο. Και στον κόσμο της τηλεόρασης, το μαύρο είναι το παν: προσδίδει σε κάθε χρώμα μεγαλύτερη ευκρίνεια, περισσότερες σκιάσεις και μεγαλύτερο βάθος. Oι τηλεοράσεις της σειράς KURO έχουν αναπτύξει σημαντικά βαθύτερα επίπεδα μαύρου χρώματος σε ποσοστό περίπου 80% συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη επίπεδη τηλεόραση, περισσότερο απ’ό,τι είχε επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν. Τα επίπεδα του μαύρου εξασφαλίζουν αξεπέραστη ποιότητα απεικόνισης και αποδίδουν την κάθε λεπτομέρεια σε όλο το χρωματικό φάσμα.



Το μαύρο είναι παντού: στο κόκκινο, στο πράσινο, στο μπλε… Αγκαλιάζοντας ολόκληρο το φάσμα των χρωμάτων, δημιουργεί πλούσιους χρωματισμούς, έντονο κοντράστ και περισσότερες σκιάσεις τόσο σε ανοικτές όσο και σε σκούρες αποχρώσεις. Ο θεατής αποκτά πρωτόγνωρη αίσθηση του χώρου απολαμβάνοντας εικόνα απαράμιλλης ευκρίνειας.



Η σειρά KURO αποτελείται 11 νέα μοντέλα με οθόνες διαμέτρου 42, 50 και 60 ιντσών, όλες HD Ready, οι οποίες υποστηρίζουν ολόκληρη τη γκάμα πηγών υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων των μορφών σήματος 720p, 1080i και 1080p.




Προσοχή στα λογότυπα!



Τα νέα μοντέλα φέρουν το λογότυπο HD digital film direct 24, το οποίο εξασφαλίζει την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι. Στα συμβατικά τηλεοπτικά προγράμματα και το υλικό των δίσκων DVD η αναπαραγωγή της εικόνας πραγματοποιείται με ταχύτητα 25 fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) και ως εκ τούτου οι εικόνες επιταχύνονται, η τονικότητα των ήχων και των διαλόγων εντείνεται και το αποτέλεσμα διαφέρει από την ποιότητα της εικόνας και του ήχου που απολαμβάνουμε στην κινηματογραφική αίθουσα.



Αντίθετα, το υλικό της κινηματογραφικής προβάλλεται στις αίθουσες σε ταχύτητα και ρυθμό 24fps. Το ρυθμό αυτό ακολουθούν και οι νέες τηλεοράσεις KURO, με αποτέλεσμα την πιστή αναπαραγωγή του ήχου και της εικόνας των ταινιών, όπως ακριβώς προβλήθηκαν στον κινηματογράφο. Σε συνδυασμό με τους δίσκους υψηλής ευκρίνειας Blu-ray που κυκλοφορούν στην αγορά και τη νέα σειρά δεκτών AV της Pioneer η εμπειρία του οικιακού κινηματογράφου γίνεται πιο απολαυστική από ποτέ.



Τέσσερα από τα νέα μοντέλα της Pioneer, οι PDP-LX508D, PDP-LX5080D, PDP-LX608D και PDP-LX6080D φέρουν το λογότυπο “HD Ready 1080p”, το οποίο υποδηλώνει την πλήρη δυνατότητα προβολής υλικού υψηλής ευκρίνειας με ανάλυση 1920×1080 και προοδευτική σάρωση.




Η ναυαρχίδα της σειράς βραβεύεται από την EISA



Για μια ακόμα φορά η Pioneer επιβεβαίωσε την τεχνογνωσία της στον τομέα των ποιοτικών υλοποιήσεων τεχνολογίας πλάσμα, με την PDP-LX508D , τη ναυαρχίδα της σειράς KURO να βραβεύεται από την EISA ως η καλύτερη Full-HD plasma τηλεόραση στην Ευρώπη.



Για να επιτύχει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, η Pioneer βελτίωσε ταυτόχρονα τα τρία θεμελιώδη στοιχεία της οθόνης – πάνελ, φίλτρο και ηλεκτρονικά εξαρτήματα – ενώ παράλληλα έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην επεξεργασία της εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των υποσυστημάτων διόρθωσης της κίνησης. Επιπλέον, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο βασικό “εξάρτημα” ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου, η PDP-LX508D μπορεί επίσης να αναπαράγει ταινίες υψηλής ευκρίνειας στην αυθεντική μορφή τους, με 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ακριβώς όπως προβάλλονται οι ταινίες στους κινηματογράφους”.



Οι τιμές των τηλεοράσεων της σειράς ΚURO ξεκινούν από τα 2.600 ευρώ.




Βίντεο



Πάρτε ένα μικρό δείγμα της εικόνας που αποδίδει η νέα σειρά τηλεοράσεων της Pioneer στο βίντεο που ακολουθεί.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα