Η νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών της Fujitsu Siemens

Η νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών της Fujitsu Siemens

Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Fujitsu Siemens καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία εν κινήσει.

Η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της Fujitsu Siemens καλύπτουν κάθε ανάγκη του επαγγελματία εν κινήσει.




Βασισμένα στην τελευταία τεχνολογία επεξεργαστών της Intel, η σειρά ESPRIMO Mobile V είναι σχεδιασμένη για την βέλτιστη σχέση τιμής / απόδοσης. Η ευρείας θέασης 15,4 ιντσών οθόνη και το εργονομικό πληκτρολόγιο καθιστά το ESPRIMO Mobile V notebook πολύ εύκολο στη χρήση – για εργασία στο γραφείο ή στα ταξίδια. Οι τιμές των μοντέλων της σειράς V ξεκινούν από τα 850 ευρώ.








Το κύριο χαρακτηριστικό του ESPRIMO Mobile U9200 είναι η λεπτή σχεδίαση και το μικρό του βάρος (μόλις 1,8 κιλά). Το ultra-portable notebook είναι εξοπλισμένο με 12,1 ιντσών οθόνη και είναι ιδανικό για επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά –στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι προσδίδουν μεγάλη βαρύτητα στη μέγιστη φορητότητα. Η τιμή του κυμαίνεται στα 1200 ευρώ περίπου.








Το ESPRIMO Mobile M9400 με την 14,1 ιντσών οθόνη ζυγίζει 2,2 κιλά και αποτελεί ένα ακόμη σύντροφο στα ταξίδια των στελεχών που ταξιδεύουν. Το ESPRIMO Mobile D9500 διαθέτει 15,4 ιντσών οθόνη και ζυγίζει 2,5 κιλά – η καλύτερη επιλογή για desktop replacement. Η τιμή του κυμαίνεται στα 950 ευρώ περίπου.



Όλα τα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο UMTS/HSDPA μαζί με το ασύρματο LAN. Με τη χρήση της δεύτερης μπαταρίας τα επαγγελματικά notebook ESPRIMO Mobile μπορεί να λειτουργούν μέχρι 8 ώρες χωρίς την ανάγκη του ηλεκτρικού ρεύματος.



Το concept της νέας οικογένειας προϊόντων της Fujitsu Siemens Computers είναι ότι τα notebook χρησιμοποιούν τα ίδια εξαρτήματα – περιφερειακά, όπως το port replicator και τη δεύτερη μπαταρία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα