Δεν είσαι στο Facebook;!

default image

Διαβάζαμε στο Business Today για τη μεγάλη προσέλευση Ελλήνων χρηστών στο Facebook και είπαμε να το ψάξουμε λίγο ακόμα. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας!

Έθνος

Στις 9 Νοεμβρίου το Έθνος της Κυριακής επαναλανσάρεται. Νέο λογότυπο, νέο σχήμα και διάσταση (θα είναι στο μέγεθος που είναι το Goal, επίσης του Πήγασου). Τα ένθετα παραμένουν ως έχουν, ενώ θα υπάρχει και μια προσφορά έκπληξη.

Facebook

Διαβάζαμε στο Business Today για τη μεγάλη προσέλευση Ελλήνων χρηστών στο Facebook και είπαμε να το ψάξουμε λίγο ακόμα. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Η άνοδος είναι απίστευτη. Η Ελλάδα λοιπόν είναι 25η(!) στον κόσμο και έχει 663.920 εγγεγραμμένους χρήστες. Από πέρυσι έχει παρουσιάσει αύξηση χρηστών 260% και είναι 7η στον κόσμο στην ανάλογη λίστα. Η χώρα με τους περισσότερους χρήστες είναι οι ΗΠΑ με 32,9 εκατ. και η Μ. Βρετανία με 12,4 εκατ. Ακολουθούν Καναδάς με 9,3 εκατ., Τουρκία με 4,9 και Χιλή με 3,6 εκατ. Η Χιλή μάλιστα από πέρυσι έχει ρυθμό ανάπτυξης 3.343%, ενώ πλέον 17 χώρες έχουν πάνω από 1 εκατ. χρήστες.
Το Facebook όχι μόνο δεν ξεφουσκώνει αλλά έχει τρομερή απήχηση χωρίς να φαίνεται κάπου το ταβάνι. Στην Ελλάδα δε αν κάποιος δεν είναι στο Facebook κινδυνεύει να είναι δακτυλοδεικτούμενος.

Προτιμήσεις
Ο πολιτικός με τους περισσότερους υποστηρικτές στο Facebook είναι ο Μπάρακ Ομπάμα με 2,1 εκατ. Ακολουθούν Τζον ΜακΚέιν με 573 χιλ. και Σάρα Πάλιν με 430. Τα αγαπημένα προγράμματα της τηλεόρασης είναι το Πρίγκηπας του Μπελ Ερ με 609 χιλ. (αν είναι δυνατόν), ενώ τα Scrubs και SouthPark ακολουθούν με 574 και 568 χιλ. αντίστοιχα.

Στο διαδίκτυο
Το μήνα Σεπτέμβριο τα αθλητικά σάιτ των ΗΠΑ τράβηξαν 77 εκατ. επισκέπτες! Το Yahoo!Sports ήταν στην πρώτη θέση με 26 εκατ. και το ESPN δεύτερο με 22. Το FOX Sports είχε 16 εκατ. επισκέπτες, το NFL Internet Network 15 και το CBS Sports 13 εκατ.

Δικέφαλος του Βορρά
Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε εβδομάδα, τη μέρα μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ, θα κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Θεσσαλονίκης η νέα ΠΑΟΚτσίδικη εφημερίδα, ‘Δικέφαλος του Βορρά’, με επικεφαλής τον Στέλιο Γρηγοριάδη. Κάθε φορά θα περιέχεται πλούσιο φωτορεπορτάζ από το ματς που έδωσε ο ΠΑΟΚ και γενικά ύλη επικεντρωμένη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

The Spirit
Ώστε σας άρεσε το Sin City και το 300. Ετοιμαστείτε για το The Spirit . Βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ του Will Eisner, με τον Frank Miller στη σκηνοθεσία και το σενάριο. Δείτε εδώ το τρέιλερ (που τις μάζεψε τόσες θεές;).

Νόμπελ

Το Νόμπελ Οικονομικών απονεμήθηκε στον περίφημο Paul Krugman, που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του έχει και μπλογκ στους New York Times. Πως έχουμε εμείς τον Φρέντο , αυτοί έχουν ένα νομπελίστα. Το πιο ωραίο πάντως είναι ο τρόπος που αντέδρασε στο γεγονός ότι βραβεύτηκε. Δείτε εδώ το ποστ του, με πάνω από 1.800 σχόλια.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Τα Νέα για σήμερα. Με το επίδομα φτώχειας που προτείνει η Ευρώπη πάμε να πάρουμε αυτές τις 40άρες τηλεοράσεις.

Τηλεθέαση
Το τοπ-10 της πρώτης εβδομάδας όπου πλέον όλα τα κανάλια είναι σε φουλ ρυθμούς με όλα τα ελληνικά σίριαλ περιέχει 8 σειρές του MEGA και δύο του ΑΝΤ1. Τα μεγαλύτερα νούμερα έκαναν οι σειρές ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’, ‘Λάκης ο Γλυκούλης’, ‘Η πολυκατοικία’, ‘Λατρεμένοι μου Γείτονες’ και ‘L.A.P.D’. Από τον ΑΝΤ1 έχουν ξεχωρίσει οι ‘Λίτσα.com’ και ‘40 Κύματα’.

Διανύουμε Ημέρες Βουγιουκλάκης

Το Top Stories με τη Σεμίνα Διγενή έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 23.30 στη ΝΕΤ. Θέμα της πρώτης εκπομπής η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι της μακαρίτισσας.

Φωτό της ημέρας
Για δεύτερη μέρα μεγάλες φωτιές “αποψιλώνουν’ την Καλιφόρνια. Δεν τους πάει και πολύ τελευταία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα