Βλέπουμε σειρές, έστω και σε επανάληψη

default image

Δεν μας έφτανε το εμετικό βίντεο που έχει καταφτάσει σε όλα τα e-mail, έπρεπε δούμε στιγμιότυπό του και σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Taspy TV

Την Κυριακή το απόγευμα παρακολουθήσαμε λίγο τη νέα εκπομπή του ALPHA, TASPY TV και έχουμε να πούμε πως ναι η Ευαγγελία Αραβανή είναι εντυπωσιακά όμορφη και δεν πάνε άδικα τα δεκάδες γκρο πλαν που της κάνουν. Κατά τα άλλα δεν είδαμε καμιά ιδιαίτερη έμπνευση. Μοιάζει το όλο εγχείρημα σαν να είναι ζέσταμα για κάτι μεγαλύτερο για το μοντέλο/παρουσιάστρια.

MEGA
Με το διαδίκτυο και το πόσο έχει εισβάλλει στη ζωή μας θα ασχοληθεί αύριο τα μεσάνυχτα η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, Πρωταγωνιστές.

Grey’s Anatomy
Μπορεί να μην κάνει τα νούμερα του Lost ή του Prison Break, όμως το Grey’s Anatomy κάνει 16 και 17% κάθε μέρα και δείχνει ότι ήταν μια καλή προσθήκη για τον ΑΝΤ1.

Τι βλέπουν στις ΗΠΑ
Δεν παρακολουθούν και πολύ διαφορετικά προγράμματα από εμάς:
CSI, CSI: NY, CSI: MIAMI
Grey’s Anatomy
Survivor
Bones
Criminal Minds
Two and a Half Men
NCIS
Desperate Housewives
Eleventh Hour (νέα σειρά με τον Ρούφους Σιούελ)
Life on Mars (νέα σειρά με τον Χάρβεϊ Καϊτέλ)
Private Practice (spin-off του Grey’s Anatomy με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του Ντόκτορ Μακντρίμι)

Τι βλέπουμε στην Ελλάδα
Εκτός μερικών από τις παραπάνω αμερικανικές σειρές, βλέπουμε νέες ελληνικές σειρές και μάλιστα για να τις εμπεδώσουμε (τέτοια αριστουργήματα που είναι οι περισσότερες), βλέπουμε ένα σωρό επαναλήψεις αυτών. Ακόμα δεν άρχισαν και μας προβάλλουν καθημερινά επαναλήψεις των πρώτων και των δεύτερων επεισοδίων.

Στο Τσαντίρι
Αύριο έχει νέα εκπομπή ο Λάκης Λαζόπουλος , όχι όμως και την άλλη Τρίτη.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Ελεύθερος Τύπος για το ‘Σώστε τις τράπεζες’. Εμάς ποιός μας σώνει;

Το βίντεο
Δεν μας έφτανε το εμετικό βίντεο που έχει καταφτάσει σε όλα τα e-mail, έπρεπε δούμε στιγμιότυπό του και σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

Ντροπή πάντως για τους γιατρούς που το βιντεοσκοπούν και μετά το διαρρέουν στο διαδίκτυο. Μην το δείτε, δεν έχει καθόλου πλάκα.

STAR
Ότι πρέπει είναι για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου οι φρέσκες σειρές Gossip Girl και Chuck του STAR.

ΝΕΤ
Σήμερα Δευτέρα στις 22.00 έχει πρεμιέρα η εκπομπή Προσκήνιο με τον Γιάννη Πολίτη, για πέμπτη συνεχή χρονιά.

ΕΤ1
Γίνεται πρωινάδικο χωρίς χαριτωμένες σαχλαμαρίτσες; Ίσως γίνεται. Σήμερα στις 12.00 είχε πρεμιέρα το ‘Έχουμε και λέμε’ με τις Ρίκα Βαγιάννη, Μάρα Δαρμουσλή, Μανίνα Ζουμπουλάκη, Ρένια Λουϊζίδου και Μάριον Μιχελιδάκη.
Πρεμιέρα στις 16.00 και για τη νεανική σειρά Hannah Montana .

Lost
Πολλά ακούσαμε για το Lost , όταν βγήκε το Prison Break και το Heroes, αλλά και άλλες παρόμοιες σειρές της σειράς. Πιο Lost, οι άλλες σειρές είναι έτη φωτός μπροστά, το Lost έχει βαλτώσει και άλλα τέτοια. Όσο βέβαια ο καιρός περνά και όλοι βλέπουν σε τι φέσια εξελίσσονται οι άλλες σειρές, το Lost επιβεβαιώνει τον εαυτό του ότι είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη τηλεοπτική σειρά (δεν λέμε όλων των εποχών γιατί θα μας επιτεθείτε). Ο 5ος κύκλος ξεκινά εκτός απροόπτου τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ και θα αποτελείται από 17 επεισόδια, όσα και ο 6ος.

Φωτογραφία
Δείτε εδώ τη φωτογραφία που κέρδισε σε διαγωνισμό απεσταλμένων φωτορεπόρτερ σε πολέμους ανά τον κόσμο.

Φωτό της ημέρας
Α, τόσο χάλια ε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα