Η Cinemania και το Dance your ass off

default image

Την Κυριακή στις 19.15 έχει πρεμιέρα ένα ριάλιτι/τάλεντ σόου με τίτλο ‘Dance Your Ass Off’. όπως λέει και το δελτίο Τύπου, ‘Δώδεκα «εύσωμοι» λάτρεις του χορού και του φαγητού μάχονται για το μεγάλο βραβείο των $100.000

NY Times
Πατήστε εδώ και μετά κάντε customize τη σελίδα όπως σας αρέσει. Απολαυστική ανάγνωση.

Σινεμά
Για τη μεταφορά του Green Hornet στον κινηματογράφο έχουμε ξαναμιλήσει. Εδώ μπορείτε να δείτε το τρέιλερ αλλά και να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό για ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες ώστε να παρακολουθήσετε την πρεμιέρα μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας.
Εδώ το επίσημο σάιτ.

ΕΤ3
Αύριο Πέμπτη τα μεσάνυχτα, η Cinemania θα θυμηθεί τις καλύτερες ελληνικές κωμωδίες της δεκαετίας του 1980. Μεταξύ άλλων θα δούμε σκηνές με πρωταγωνιστές τους Θανάση Βέγγο, Σωτήρη Μουστάκα, Νίκο Παπαναστασίου, Κώστα Γκουσγκούνη, Στάθη Ψάλτη, Σωτήρη Τζεβελέκο, Κώστα Τσάκωνα.
Το τρέιλερ .

STAR
Όπως κάθε χρόνο έτσι και σε αυτές τις γιορτές το STAR θα δώσει βάση στα παιδιά που δεν έχουν σχολείο και τρώνε πολλές ώρες στην τηλεόραση στο σπίτι.
Έχουμε λοιπόν, Shark Tale, Fearless Four, Treasure Island, Scooby Doo 2, The Golden Compass, Flubber, Gulliver’s Travel, The Polar Express, Elf, Jack Frost και άλλα πολλά. Πολύ πράγμα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο γιατρός (χωρίς αναισθητικό) και η ασπιρίνη (κάτω κάτω). Η δημοκρατία .

Σινεμά
African Cats. Αυτό το τρέιλερ δεν θα το δείτε μόνο μια φορά.
Vanishing on 7th Street . Το ξέρετε πως τα post apocalyptic είναι τα καλύτερα μας.

ΣΚΑΪ
Την Κυριακή στις 19.15 έχει πρεμιέρα ένα ριάλιτι/τάλεντ σόου με τίτλο ‘Dance Your Ass Off’. όπως λέει και το δελτίο Τύπου, ‘Δώδεκα «εύσωμοι» λάτρεις του χορού και του φαγητού μάχονται για το μεγάλο βραβείο των $100.000′.
Υπέρβαροι λοιπόν θα χορεύουν με επαγγελματίες χορευτές μπροστά σε κοινό με σκοπό να χάσουν βάρος και να κερδίσουν χρήματα. Μπόνους: Το σπίτι που μένουν είναι γεμάτο λιχουδιές (sic).
Με λίγα λόγια μια από τις χειρότερες ιδέες που έχουμε ακούσει για τηλεοπτική εκπομπή.

Μια διαφήμιση
Βγαλμένη από τη ζωή .

Big Picture
Φωτογραφίες από το Περλ Χάρμπορ που δεν είχαμε ξαναδεί.

Treasure Link
Ο Nick Veasy είναι x-ray φωτογράφος. Πατήστε το projects.

Φωτό της ημέρας
To νου σας, βγήκε στικάκι που ανιχνεύει ότι τσοντοειδές έχει περάσει από το PC σας.
Αυτός που το έφτιαξε θα έπρεπε να ντρέπεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα