Στην αντεπίθεση ο ALPHA

default image

Σύμφωνα με Δ.Τ του ALPHA, ο σταθμός είναι σε μεγάλη άνοδο και αυτό φαίνεται από τα νούμερα της AGB

Καθημερινή

Από αυτό το Σάββατο και για ακόμα πέντε, η Καθημερινή θα προσφέρει στους αναγνώστες της τη σειρά του BBC, ‘
Ρομπέν των Δασών ‘, αντίστοιχα σε 6 DVD. Καταπληκτική προσφορά.

Deal
Λοιπόν σημειώστε: Στις 24 του μήνα στις 17.50, κανονικό Deal. Λίγο αργότερα στις 21.00, Special Εορταστικό Deal με 22 παίκτες που στο παρελθόν έχασαν, να τους δίνεται άλλη μία ευκαιρία να τα πάρουν από τον τραπεζίτη. Ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 17.50, οι 22 πάνε βόλτα στην Αθήνα(;). Παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 17.50 ο Άγιος Βασίλης επισκέπτεται το πλατό του Deal και φέρνει δώρα για όλους(;). Την 1η Ιανουαρίου στις 17.50 και πάλι, το Deal κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα(;). Τα δύο Deal στις 24/12 τα καταλάβαμε, τα υπόλοιπα events θα πρέπει να τα δούμε για να καταλάβουμε.

Στις ΗΠΑ
Ποιά ήταν τα καλύτερα επεισόδια σειρών το 2007; Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα του Entertainment Weekly. Δικαίως στην πρώτη θέση το τελευταίο επεισόδιο της τρίτης σεζόν του Lost.

Ελεύθερος Τύπος
Αύριο Παρασκευή, ο Ε.Τ θα προσφέρει, στην έκδοση των 4,5 ευρώ, τρία DVD. Τα φιλμ ‘ A Bronx Tale ‘, ‘ Johnny Mnemonic ‘ και ‘ Asterix chez les Bretons ‘.

ALPHA

Σύμφωνα με Δ.Τ του ALPHA, ο σταθμός είναι σε μεγάλη άνοδο και αυτό φαίνεται από τα νούμερα της AGB. Συγκεκριμένα, για το διάστημα 1η με 18 Δεκεμβρίου ο ALPHA βρέθηκε στο σύνολο της ημέρας στη δεύτερη θέση με ποσοστό 16,5%. Πρώτο ήταν το MEGA με 17%, τρίτος ο ΑΝΤ1 με 15,5%. Στο prime time όμως, ο ALPHA εξελίσσεται στο αφεντικό της ζώνης καταγράφοντας, πάλι για το διάστημα 1-18 Δεκεμβρίου, ποσοστό 24,2% (ΜEGA 16,7%, ANT1 12,8%). Και μη βιαστείτε να πείτε ‘Με το Αλ Τσαντίρι βγαίνουν αυτά τα νούμερα’ γιατί έφτιαξαν και πίνακα χωρίς τις Τρίτες μέσα και ο ALPHA είναι πάλι πρώτος με 17,9% (MEGA 17,8%, ANT1 13,8%).

Μουσική
Ωραίες οι λίστες με τα καλύτερα του 2007. Το 2008 όμως; Σύμφωνα με τη Guardian αυτές είναι οι μπάντες του 2008.

Στο ραδιόφωνο
Το νέο Δ.Σ της ΕΙΙΡΑ (Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοσταθμών του νομού Αττικής) έχει και πάλι τον Πέτρο Κωστόπουλο πρόεδρο. Στην θέση του αντιπροέδρου ο Ιωάννης Αλαφούζος, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Κωστάκης, ταμίας ο Σταύρος Γεωργάκης και μέλη οι Κωνσταντίνος Κιμπουρόπουλος, Ανδρέας Κουρής και Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. Ακόμη, ειδικός γραμματέας ο Βαγγέλης Ζέρβας και αναπληρωματικά μέλη οι Ανδρέας Γιαννίκος, Λίνα Βασιλοπούλου και Γιώργος Μπίνιος.

ALPHA2
Ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά η τηλενουβέλα του Alpha ‘ Δική σου για πάντα ‘ και της άλλαξαν όνομα. Πλέον θα ονομάζεται ‘Πεντάμορφη’ (μάλλον για τη σπάσει στη Μαρία την Άσχημη).

Νέες κινηματογραφικές ταινίες

Michael Clayton – Πολιτικό θρίλερ με τον Τζορτζ Κλούνι.
The Golden Compass – Το πρώτο μέρος της Τριλογίας του Κόσμου, από τα περίφημα βιβλία του Φίλιπ Πούλμαν. Παίζουν οι Νικόλ Κίντμαν, Ντάνιελ Κρεγκ, Εύα Γκριν, Σαμ Έλιοτ.
Το ορφανοτροφείο – Θρίλερ από την Ισπανία.
American Gangster – Αστυνομικό θρίλερ του Ρίντλεϊ Σκοτ με τους Ντένζελ Γουάσινγκτον, Ράσελ Κρόου (ξεκινά την Τρίτη).
My Blueberry Nights – Σινεφίλ με πολύ καλό καστ: Νόρα Τζόουνς, Τζουντ Λο, Ντέιβιντ Στράδερν, Νάταλι Πόρτμαν, Ρέιτσελ Βάις.
Balls of Fury – Κωμωδία από τις ΗΠΑ.
Animals in Love – Ντοκιμαντέρ για τον έρωτα στο ζωικό βασίλειο.
Μπλουζ με σφιγμένα δόντια – Σινεφίλ του 1972.
Το κόκκινο μπαλόνι, Το άσπρο άλογο – Δύο σαραντάλεπτες ταινίες του Αλμπέρ Λαμορίς, του 1956 και του 1953 αντίστοιχα.

Φωτό της ημέρας
Ποιά είναι η νύφη; Αδιάφορο. Το θέμα είναι πως το νυφικό της είναι κατασκευασμένο από 7 ρολά χαρτιού τουαλέτας. Και βέβαια είναι Αμερικάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα