Game 24: Free Games για όλους – 31

Game 24: Free Games για όλους – 31

Ghost Castle, Commando 2, Color Infection, Star Wars: The Clone Wars, Bomb It 2... Το ΜΕΝ 24 ζεσταίνει τα δάχτυλα του, παίρνει το ποντίκι του και κ...

Ghost Castle, Commando 2, Color Infection, Star Wars: The Clone Wars, Bomb It 2… Το ΜΕΝ 24 ζεσταίνει τα δάχτυλα του, παίρνει το ποντίκι του και κατεβαίνει στη virtual “αρένα” του Games 24!




Ghost Castle









(Η μικρή Αννούλα… άκυρο) H μικρή Έμιλι χρειάζεται τη βοήθεια σας για να βγει από το λαβύρινθο του κάστρου. Κάθε φορά ένα φάντασμα φυλάσσει την έξοδο από το λαβύρινθο και εσείς θα πρέπει να την οδηγήσετε σε αυτή χωρίς να τη φάει το φάντασμα.



Για κάθε κίνηση της Έμιλι το φάντασμα κάνει και αυτό μια κίνηση που είναι διαφορετική σε κάθε πίστα. Επειδή το φάντασμα πάει πάντα πιο γρήγορα πρέπει να προσελκύσετε κοντά αλλά όχι πολύ κοντά και μετά να την κάνετε προς την έξοδο με ελαφρά πηδηματάκια!



Χρησιμοποιήστε απαραίτητα τη βοήθεια. Δεν πρόκειται για παιχνίδι ταχύτητας και αντανακλαστικών αλλά για mind game!



Παίξε Ghost Castle
εδώ




Commando 2









Viet-F***-Nam. Πιθανότατα το καλύτερο FPS σε flash! Πολλά όπλα, πολλές αποστολές, απλό gameplay και ατελείωτη… πραγματικά ατελείωτη δράση! Στο Commando 2 είσαι ο Ράμπο και τα βάζεις με τη μισή ζούγκλα και τους Βιετκόνγκ.



Με τα βελάκια προχωρείς αριστερά δεξιά και πηδάς πάνω κάτω για να προχωράς την πίστα. Με το ποντίκι σημαδεύεις και σκοτώνεις. Και για να μαζέψεις πόντους πρέπει να παίρνεις τα μπόνους που σου δίνονται με το θάνατο του αντιπάλου και αυτά που βρίσκονται στα κουτιά!



Παίξε Commando 2
εδώ




Color Infection









Φαινομενικά το χειρότερο! Στην πράξη από τα πιο δύσκολα mind games που θα σε κρατήσουν για ώρες κολλημένο στον υπολογιστή. Στο Color Infection έχεις κίτρινες και καφέ μπάλες. Όταν ακουμπήσουν η καφέ μολύνει με το χρώμα τις κίτρινες και ο σκοπός είναι να κάνεις όλες τις μπάλες καφέ!



Χρόνος, ταχύτητα, ορμή, μεταβολή της ορμής, απόσταση… Σου θυμίζουν τίποτα; Ε, ναι! Τo Color Infection είναι χαρά του φυσικού και θα πρέπει να συνυπολογίσεις όλες τις παραμέτρους για να βρεις τις λύσεις. Εμείς βρήκαμε και τις 21!



Παίξε Color Infection
εδώ




Star Wars: The Clone Wars









Η γαλαξιακή αποικία έχει δεχτεί εισβολείς. Ακροβολισμένος, ο στόχος είναι να σκοτώσεις όσους περισσότερους μπορείς. Πιο απλό γίνεται;



Παίξε Star Wars: The Clone Wars
εδώ




Bomb It 2









Και όμως γίνεται. Στο Bomb It 2. Κινείσαι μέσα στην πίστα με τα βελάκια, τοποθετείς τις βόμβες σου και την κάνεις στα γρήγορα για να μη σου σκάσουν στα μούτρα. Ετσι ανοίγεις διαδρόμους… μπουκαδόρος-ρηγματαδόρος δηλαδή όπως θα έλεγε και ο Αλέφαντος.



Οσο πιο συστηματικά κινείσαι στους νεκρούς χρόνους, τόσο πιο γρήγορα τελειώνεις την πίστα και περνάς στην επόμενη. Ο χρόνος… κυλάει!!!!



Παίξε Bomb It 2
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα