Μάχη ή Trash; Μεγάλο δίλημμα

default image

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται (μετά το Παρασκήνιο ήρθε και η Σφήνα), οπότε η εβδομαδιαία εφημερίδα Παρασκευή +13, περνά στην αντεπίθεση

Λοχίας Σόντερς

Ο ανταγωνισμός αυξάνεται (μετά το Παρασκήνιο ήρθε και η Σφήνα), οπότε η εβδομαδιαία εφημερίδα Παρασκευή +13, περνά στην αντεπίθεση. Αυτά πάντα βγαίνουν σε καλό για το κοινό βέβαια. Από σήμερα λοιπόν, επεισόδια της θρυλικής σειράς για τον Β’ΠΠ,
Combat! (Μάχη). Δεν ξέρουμε αν θα προσφέρει και τα 152 επεισόδια των 5 κύκλων, αλλά και πάλι μια συγκίνηση και μια νοσταλγία για τα παιδικά μας χρόνια, που βλέπαμε τη σειρά σε μια μικρή ασπρόμαυρη τηλεόραση, την πήραμε.

Extreme Makeover

Ωραίο όλο αυτό το εγχείρημα να φτιάξουν το παρουσιαστικό και μαζί και τη ζωή ενός νέου ανθρώπου που είχε αρκετά προβλήματα στο πρόσωπό του, αλλά δεν είναι κρίμα να γίνονται όλα αυτά στο βωμό της τηλεθέασης; Να εμφανίζεται έτοιμος, όμορφος και να κλαίνε όλοι μαζί… Πολύ μελό, αλλάξαμε κανάλι.

ΑΝΤ1
Σήμερα Παρασκευή στις 21.00 θα δούμε και το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, ‘Η στιγμή της αλήθειας’ με την Ευγενία Μανωλίδου στην παρουσίαση, η οποία ως γνωστό είναι σύζυγος του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Άδωνη Γεωργιάδη. Στη σκηνοθεσία διαβάζουμε το όνομα Βορίδης και όσο να ‘ναι μια ανατριχίλα την παίρνεις.
Ο παίκτης απ’ ότι φαίνεται θα είναι συνδεδεμένος με ανιχνευτή ψεύδους (polygraph που λένε στις αμερικάνικες ταινίες) και αν απαντά ψέματα στις ερωτήσεις θα χάνει. Βέβαια οι ερωτήσεις θα είναι του τύπου ‘Απάτησες τη γυναίκα σου με τον κουμπάρο;’, ‘Θα πέταγες την πεθερά σου από το μπαλκόνι αν δεν σε έβλεπε κανείς;’ και ‘Θα σκότωνες τη μάνα σου για μια θέση στο Δημόσιο;’, οπότε αναμένεται να γίνεται λίγο από Jerry Springer στο τέλος.

Είναι τηλεόραση αυτή; Καλύτερα σειρές του 1962 (βλ. Μάχη).

ΕΡΤ

Περαστικά στον μάχιμο δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιώργο Κοίλιαρη που τραυματίστηκε χθες στο Αφγανιστάν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Microsoft
Δείτε εδώ τα νέα διαφημιστικά της Microsoft για τα Windows που ξετρύπωσε ο Adartist.

ALPHA
Πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 και για την κωμική σειρά, Beta Queen, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακολουθεί η σειρά ‘Ματωμένα Χώματα’, που λέγαμε χθες και αφού παίζει και η Δήμητρα Ματσούκα έχει την προσοχή μας.

Τηλεθέαση
Χθες Πέμπτη πήγαν καλά η σειρά Λατρεμένοι Γείτονες, το Πάμε Πακέτο και το Extreme Makeover.

Στις ΗΠΑ
Το ντιμπέιτ των αντιπροέδρων έκανε σύμφωνα με την Nielsen καλύτερη τηλεθέαση από τα 3 ντιμπέιτ των προέδρων των Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών. Το τελευταίο ντιμπέιτ των Ομπάμα και ΜακΚέιν παρακολουθήθηκε από 63 εκατ., ενώ αυτό των Μπίντεν και Πάλιν από 70!

Εθνική
Σάββατο 21.30, MEGA: Ελλάδα – Μολδαβία
Τετάρτη 21.30, MEGA: Ελλάδα – Ελβετία

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Μακεδονία για το νέο δολάριο.

Free Post
Τελικά καταφέραμε και βρήκαμε ένα φύλλο της νέα καθημερινής free-press. Αριθμός φύλλου 5, σελίδες οκτώ. Ολοσέλιδες διαφημίσεις δυόμιση. Αισθητική κακή. Δεν θα την ξαναψάξουμε. Α, και το πιο ωραίο: Κάτω κάτω γράφει ‘150.000 άνθρωποι μέχρι τώρα διαβάζουν Free Post’.

Ταινίες, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Rope (Του Χίτσκοκ)

Καθημερινή (Σάββατο) – Ο Jamie Oliver μαγειρεύει στο σπίτι (2o VCD)

Καθημερινή (Κυριακή) – Φυσικές Καταστροφές / Αντίστροφη Μέτρηση (του BBC)

Έθνος (Σάββατο) – Pulp Fiction (Ταραντίνο)

Έθνος (Κυριακή) – Rocky 5 (Σιλβέστερ Σταλόνε)

Νέα (Σάββατο) – Οι Μεγάλοι Κατακτητές, 2 VCD (Ναπολέων ο Βοναπάρτης και Πέτρος ο Μέγας)

Ημερησία (Σάββατο) – Memento (Γκάι Πιρς, Κάρι Αν Μος)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Crimson Rivers 2 (Ζαν Ρενό)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Best of Lakis Vol. 2

Ελευθεροτυπία (Σάββατο) – Emma Shapplin (CD)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Die Hard (Μπρους Γουΐλις)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Το 3ο από 4 CD με τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Girl with a Pearl Earring (Κόλιν Φερθ, Σκάρλετ Γιοχάνσον)

Ελευθεροτυπία (Κυριακή) – Dead Zone (του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τον Κρίστοφερ Γουόκεν) Εργάρα!

Super League
Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της τριετίας 2009-2012, διαβάστε εδώ . ALPHA και Forthnet (Nova) είναι τα φαβορί με τα MEGA και On Telecoms να ακολουθούν. ΕΡΤ και ΑΝΤ1 αποσύρθηκαν γιατί έχουν Plan Β.

Φωτό της ημέρας
Σε κάποιο χρηματιστήριο. Δείτε κι άλλα εδώ .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα