Η χρονιά της ταμπλέτας

default image

Θα γεμίσουμε ταμπλέτες. Η πρόβλεψη κάνει λόγο για καμιά πενηνταριά, φέτος μόνο. Μη βιαστείτε λοιπόν. Πρώτα έλεγχος, μετά αγορά

Darth Vader

Για
χόρταση .

Tablet
Θα γεμίσουμε ταμπλέτες. Η πρόβλεψη κάνει λόγο για καμιά πενηνταριά, φέτος μόνο. Μη βιαστείτε λοιπόν. Δείτε πρώτα τι κάνει η κάθε μία πριν τρέξτε να αγοράσετε. Εκτός του iPad της Apple, υπάρχουν και τα μηχανάκια των HTC, HP, Dell, το JooJoo κ.α.

Κυριακάτικες
Κι όμως βρέθηκε και μια Κυριακή που δεν είναι πρώτο το Πρώτο Θέμα. Το Βήμα λοιπόν την περασμένη εβδομάδα έκανε το μεγάλο βήμα και με 170 χιλ. φύλλα βρέθηκε στην κορυφή. Το Θέμα είχε 168, η Ελευθεροτυπία 148 και η Καθημερινή 142. Ακόμα, 108 χιλ. για το Έθνος, 93 για τη Real News, 64 για τη Veto και 38 για τον Ελεύθερο Τύπο.

Βίντεο
Και τα σκάνερ έχουν ψυχή. Και μάτια.

Σινεμά
Repo Men .

Twitter
Σύμφωνα με μελέτη, το 73% των λογαριασμών στο Twitter, έχει κάνει λιγότερα από 10 τουΐτς. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτό το 73% δεν ασχολείται, αλλά πως το χρησιμοποιεί σαν πηγή νέων. Ακολουθεί ότι του αρέσει και ενημερώνεται χωρίς να μπαίνει στον κόπο να γράψει κάτι. Το ποσοστό 21% των χρηστών του twitter είναι αυτό που θεωρείται πως είναι πραγματικοί χρήστες (δηλ. Έχουν τουλάχιστον 10 που τους ακολουθούν, ακολουθούν αυτοί με τη σειρά τους από 10 και πάνω, ενώ έχουν κάνει πάνω από 10 tweets).
Όχι τόσο social λοιπόν για τους περισσότερους.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Κοινωνικό κραχ και Ελευθεροτυπία . Με τον ίδιο τίτλο και η Αυγή.

Sportday
Τα 5 της χρόνια έκλεισε μία από τις δημοφιλέστερες αθλητικές εφημερίδες. Πολλές ευχές.

Καθημερινή
Αυτό που θα μας μείνει από τις σημερινές κυριακάτικες εφημερίδες είναι το έξτρα τεύχος του Γαστρονόμου με τις οδηγίες για το ψήσιμο του οβελία. Βήμα-βήμα, φωτογραφίες, σαφέστατο και χρήσιμο.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 1 – 7 Μαρτίου, το MEGA σημείωσε ποσοστό 22,2% και ήταν όπως πάντα πρώτο. Στο 14,4% ο ΑΝΤ1, στο 13,5% ο ALPHA. Οι υπόλοιποι έλαβαν, ALTER 11,6%, STAR 9,3%, NET 7,5%, ΣΚΑΪ 4,6% (σταθερά μία μονάδα πάνω δηλ. από τα συνηθισμένα 3,5 και 3,6%), ΕΤ3 3% και ΕΤ1 2,5%.

Treasure Link
Παρίσι 26 Gigapixels.
Υπάρχει και για τη Δρέσδη .
Και για το Χάρλεμ (τα μισά Gigapixel αλλά εξίσου καταπληκτικό).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα