Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII

Aπεικόνιση σε διαφορετικές κονσόλες ταυτόχρονα,συνδυασμός δράσης και στρατηγικής σε High Definition είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του νέου Fin...

Aπεικόνιση σε διαφορετικές κονσόλες ταυτόχρονα,συνδυασμός δράσης και στρατηγικής σε High Definition είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του νέου Final Fantasy XIII.Είμαστε στο ιπτάμενο βασίλειο Cocoon, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Pulse. Λόγω ενός πλάσματος που ξυπνάει από ένα ξεχασμένο μέρος της περιοχής και ταράζει την ηρεμία των κατοίκων, κρίνεται αναγκαία η μεταφορά των πάντων σε πιο ασφαλές μέρος.



Το νέο παιχνίδι διαθέτει δυνατότητες απεικόνισης σε διαφορετικές κονσόλες ταυτόχρονα, με ποιότητα εικόνας, ήχου και gameplay. Σε ένα συνδυασμό δράσης και στρατηγικής, το σύστημα μάχης έχει βελτιωθεί, επιτρέποντας στους παίκτες να εκτελούν πολυάριθμες εντολές σε μία κίνηση σε ένα multi-slot ATB gauge. Η ανταπόκρισή σας στις συνθήκες της μάχης, μπορεί να είναι πολύπλοκη και δυναμική. Ένας νέος μηχανισμός επιτρέπει στους παίκτες να δώσουν ρόλους στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας τους κατά τη διάρκεια της μάχης, επιλέγοντας μέσα από διάφορους ρόλους, όπως είναι ο Γιατρός, ο Commando, κ.λπ.

To Gestalt Mode είναι μία νέα διάσταση του Summon System, που πηγαίνει σε άλλο επίπεδο τη δράση. Σε αυτή τη διαμόρφωση, οι χαρακτήρες και τα Είδωλά τους μάχονται μαζί, προκαλώντας διπλή ζημιά στον εχθρό.



Ο νέος τίτλος σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τη δημοφιλή σειρά, καθώς εισέρχεται στην εποχή του High Definition. Το παιχνίδι περιλαμβάνει νέους κόσμους και καινούριους ήρωες, συνεχίζοντας την παράδοση ποιότητας που το χαρακτηρίζει. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στην Ευρώπη τόσο για τις κονσόλες Playstation 3 όσο και σε μορφή κατάλληλη για το Xbox 360.









Final Fantasy XIII Gameplay HD #1


Ανέβηκε από FrenchGamers. – Δείτε και άλλα βίντεο από παιχνίδια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα