SAMSUNG U700

SAMSUNG U700

Φαντάσου στυλ και γρήγορες ταχύτητες HSDPΑ, βραβευμένα από την EISA

Φαντάσου στυλ και γρήγορες ταχύτητες HSDPΑ, βραβευμένα από την EISAΒραβευμένο ως “Best Product 2007 – 2008” στην κατηγορία των κινητών τηλεφώνων από την κορυφαία EISA (= European Imaging and Sound Association) και ένα από τα λεπτότερα slide up κινητά, το U 700 της SAMSUNG εντυπωσιάζει με τη μοναδική, λεπτή γραμμή του πάχους μόλις 12.1 χιλιοστών, το κορυφαίο design αλλά και τις απίστευτες δυνατότητες που προσφέρουν οι υψηλές ταχύτητες αποστολής δεδομένων HSDPA 3.6 Mbps.



Διαθέτει 2 κάμερες: μία 3.2 megapixels με autofocus και flash για λήψη φωτογραφιών και videoclips και μία VGA για λήψη φωτογραφιών και video clips αλλά και για κλήση video.



Με ολοκληρωμένο σύστημα audio player συμβατό με τις τεχνολογίες MP3, AAC, AAC+ αποτελεί ακόμα την απόλυτη συσκευή για μουσική απόλαυση. Η μνήμη των 40 ΜΒ μπορεί να επεκταθεί με κάρτα MicroSD.



Επίσης, όπως πλέον τα περισσότερα κινητά της SAMSUNG, έχει και τις αποκλειστικές λειτουργίες: U track (σε περίπτωση κλοπής της συσκευής, αποστολή μηνύματος με τον αριθμό του δράστη σε προκαθορισμένους παραλήπτες μόλις η «ξένη» κάρτα SIM εισαχθεί στη συσκευή), και U go (εμφάνιση μίας φωτογραφίας χαρακτηριστικής της χώρας στην οποία βρίσκεται ο χρήστης αυτόματα μόλις εισέλθει στο δίκτυό της, όπως πχ. η Ακρόπολη, ο Πύργος του Άιφελ, κλπ).



Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κινητών τηλεφώνων SAMSUNG στην Ελλάδα είναι η ΕΥΡΩΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, εταιρία του Ομίλου Εταιριών FOURLIS.



Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών SAMSUNG, τηλέφωνο 801 11 64000 και
www.euroelectronics.gr



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα