Ντέξτερ, Γαστρονόμος & Φρέντι Κρούγκερ

default image

Η Γκλεν Γκλόουζ, ο Ρότζερ Μουρ, ο “Φρέντι Κρούγκερ” και πολλοί άλλοι ανοιγοκλείνουν το στόμα τους στο αθάνατο τραγούδι “Let it Be” των Beatles. Για τις ανάγκες μιας νορβηγικής εκπομπής

ΑNT1
Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μας είπε “Καλημέρα Ελλάδα”, ούτε ακολούθησαν οι Καραμεροχαριτάτοι. Οι εργαζόμενοι στο σταθμό προχώρησαν σε 8ωρη στάση εργασίας μετά την απόλυση 22 υπαλλήλων του σταθμού. Έτσι πληγώνεις το κεφάλαιο, που λέει και ένας γνωστός μου. Κλάμα με τα χαμένα διαφημιστικά έσοδα. Εξαιρετικά ειρωνική η ανακοίνωση των εργαζομένων.

Dexter
Η αγαπημένη σας σειρά θα συνεχιστεί και για 6η χρονιά, όπως ανακοίνωσε το Showtime . Την Kυριακή (12/10) θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου.

Mπάλα
Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός (21:45, Mega)
Mπαρτσελόνα-Ρουμπίν Καζάν (21:45, Novasports 3)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια (21:45, Novasports 1)
Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ (21:45, Νovasports 4)

Κυριακάτικες
Την Καθημερινή δεν την έβρισκες στο περίπτερο την περασμένη Κυριακή. Η μείωση του τιράζ και η κυκλοφορία του εορταστικού Γαστρονόμου εκτόξευσε τις πωλήσεις στα 176.000 φύλλα.  Ακολούθησαν το Βήμα (με το εορταστικό Gourmet) και το Πρώτο Θέμα με 126.000. Στα 11.000 φύλλα το Veto.

Let it be
Η Γκλεν Γκλόουζ, ο Ρότζερ Μουρ, ο “Φρέντι Κρούγκερ” και πολλοί άλλοι ανοιγοκλείνουν το στόμα τους στο αθάνατο τραγούδι “Let it Be” των Beatles. Για τις ανάγκες μιας νορβηγικής εκπομπής. Πώς τους κατάφερε όλους; Άγνωστο. Μόνο ο Ντέιβιντ Φαουστίνο (ο Μπαντ από το “Married with Children”) είπε ότι τον ξεγέλασαν, λέγοντας ότι πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό.

The Simpsons
Στιγμιότυπα από το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο με γκεστ σταρ την Κέιτι Πέρι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Eλεύθερος Τύπος . Καρότα, μαστίγια και ζωικό βασίλειο.

Love is in the web
Ένας ερωτευμένος σκηνοθέτης ετοίμασε ένα βίντεο για να πει στην κοπέλα του πόσο πολύ την αγαπάει.

ΕΤ1
Μόνιμοι και συμβασιούχοι θα παρουσιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα (13/12) τον ετήσιο Τηλεμαραθώνιο. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Unicef και των Special Olympics.

Big Picture
Δυσάρεστο το θέμα.

Φωτό της ημέρας
Στο κέντρο της Αθήνας. Είναι κρίμα απ’το Θεό!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα