Κάθε μέρα κι άλλος πρώτος

default image

Το ποσό των 200 χιλ. ευρώ θα πληρώσουν τα κανάλια ΑΝΤ1, MEGA και ALTER για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σινεμά

Από σήμερα 9 και μέχρι τις 19 του μήνα πραγματοποιείται το
21ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου που διοργανώνει η Ελευθεροτυπία.
Εδώ είναι το πρόγραμμα προβολών.

Eurovision
Την Τρίτη που μας έρχεται η ΕΡΤ Α.Ε θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου στο Hilton στις 13.00, τους συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στον 54ο διαγωνισμό της Eurovision. Τον Sakis δηλαδή.

novasports1
Το Σάββατο στις 18.00, το novasports1 θα μεταδώσει το παιχνίδι βόλεϊ που ανοίγει την αυλαία της Α1 φέτος, το σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Στην περιγραφή ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

ALPHA
Αύριο Παρασκευή στις 22.00 είναι η πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του ALPHA, ‘Ματωμένα Χώματα’. Η σειρά σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη, είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου και είναι μια ακριβή παραγωγή με χιλιάδες κομπάρσους και καλό καστ. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Καραμίχος, Φιλαρέτη Κομνηνού και Δήμητρα Ματσούκα. Εμείς απλά να ευχηθούμε καλύτερη τύχη από τον ‘Γιούγκερμαν’.

ΕΣΡ
Το ποσό των 200 χιλ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα κανάλια ΑΝΤ1, MEGA και ALTER για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψαν τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Συγκεκριμένα, 100 χιλ. η καμπάνα για το Alter (Η Ελλάδα παίζει, Πολύ μπλα μπλα, Κοιτάω μπροστά), 40 χιλ. για τον ΑΝΤ1 (Αξίζει να το δεις), 60 για το MEGA (Κοινωνία ώρα Mega, Όμορφος κόσμος το πρωί). Ακόμα 110 χιλ. καλείται να πληρώσει ο ΑΝΤ1, 80 για κυρία Τατιάνα (προβλήθηκε στην εκπομπή της θύμα βιασμού) και 40 για το ριάλιτι Swan που έπαιζε σε ώρες που παρακολουθούν και ανήλικοι.

ΕΡΤ

Τα νέα της ΕΡΤ λένε Σεραφείμ Φυντανίδης και εκπομπή με τίτλο ‘Χθες, σήμερα, αύριο’, ‘Προσωπικά’ με την Έλενα Κατρίτση (οι καλοί δεν χάνονται), αδερφές Μαγγίρα με σόου, Θανάσης Λάλας και ‘Χορός των απαντήσεων’, ‘Μη πατάτε το πράσινο’ με Γιάννη Καλαμίτση.

Πακέτο
Τα έχουμε πει για το Πάμε Πακέτο του ALPHA. Πρώτη εκπομπή σήμερα στις 21.00. Θα γράψουμε ότι γράψαμε για το Gala του STAR. Με τίποτα!

Free-Post
Διάφορα ακούγονται για τη νέα free-press του Γιώργου Τράγκα, Free Post. Καθώς δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια μας, το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα που λέγονται είναι ότι αποτελείται από οκτώ(!) σελίδες. Εφημερίδα δεν τη λες. Διαφημιστικό του Μίντια Μαρκτ ή του Λιντλ ίσως.

Free-Press
Athens Voice
LiFO  
FAQ

Esquire
Η Χάλι Μπέρι είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη, σύμφωνα με το Esquire . Καμία αντίρρηση από εμάς. Η πικρόχολη βέβαια Lady Gossip έχει άλλη άποψη.

Wired
Μη χάσετε το καταπληκτικό αφιέρωμα του Wired στον Weird Al. Είναι μεν μεγάλο αλλά περιέχονται πολύ αστεία βιντεάκια, όπως τα Another One Rides The Bus και Girls Just Wanna Have Lunch.

Στο ίντερνετ
Η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας International Herald Tribune , New York Times, αποφάσισε να ενσωματώσει το σάιτ της πρώτης που είναι η διεθνής της έκδοση, ενώ υποτίθεται πως οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν σε άλλα πόστα της εταιρείας. Η N.Y Times προχωρά σε αυτή την κίνηση γιατί πιστεύει πως αν οι χρήστες που επισκέπτονται τα δύο σάιτ καταλήξουν σε ένα, θα δυναμώσει πολύ η ιστοσελίδα της ναυαρχίδας .

TV
Σήμερα στις 22.00 ξεκινά στο MEGA το ριάλιτι Extreme Makeover . Στην παρουσίαση είναι η Ζέτα Δούκα. Στον ΑΝΤ1 στις 21.00 έχει πρεμιέρα η κωμική σειρά, ‘7 Ζωές’.

Πρωινά
Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Παπαδάκης. Τόσα χρόνια στη δουλειά κάτι ξέρει. Εκεί λοιπόν που λέγαμε του έφαγε νούμερα η Μελέτη, πρώτος χθες στην κόντρα με Αυτιά και λοιπούς. Η Ελεονώρα έμεινε τελευταία. Βέβαια κάθε μέρα αλλάζουν αυτά. Στα πρωινάδικα για παράδειγμα ο Αρναούτογλου βρέθηκε πρώτος χθες, δεύτερος προχθές.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Goal και ο Φίλαθλος για την Παπαρίζου.

Google
Σε λίγο καιρό η Google θα προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία. Θα προσφέρει RSS feed για νέα αποτελέσματα σε αναζητήσεις που τυχόν μας ενδιαφέρουν. Θα εμπλουτίσει δηλαδή το Google Alert , που τώρα μας στέλνει e-mail αν βρει κάτι που ψάχνουμε.

Φωτό της ημέρας
Είναι το μεγαλύτερο βιβλίο στη Γη και έχει να κάνει με τη Γη. Ονομάζεται EARTH και είναι το έργο ζωής του Gordon Cheers. Ο Άτλας της Γης έχει 580 σελίδες, περιέχονται 335 χάρτες και φωτογραφίες και ζυγίζει 35 κιλά. Δεν θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας καθώς τυπώνονται μόνο σε 3.000 αντίτυπα. Τα 2.000 “φθηνά” κοστίζουν 2.000 λίρες, ενώ για τα υπόλοιπα δεν έχει ανακοινωθεί τιμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα