Packard Bell EasyNote MH35

Packard Bell EasyNote MH35

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου notebook EasyNote MH35 μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος και Electroworld.

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου notebook EasyNote MH35 μέσω των καταστημάτων Κωτσόβολος και Electroworld. To EasyNote MH35 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις απαιτήσεις των entry level χρηστών που επιθυμούν ο φορητός τους υπολογιστής να συνδυάζει προσιτή τιμή και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους για ψυχαγωγία και εργασίες γραφείου.



Έτσι το EasyNote MH35 διαθέτει οθόνη ευρείας θέασης με διαγώνιο 15,4 ιντσών που ενσωματώνει την τεχνολογία Diamond View της Packard Bell η οποία μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης. Αποτέλεσμα είναι οι σκοτεινές σκηνές στις ταινίες να φαίνονται με την παραμικρή λεπτομέρεια, οι φωτογραφίες να χαρακτηρίζονται από πιστότητα χρωμάτων ενώ ακόμα και τα μικρά γράμματα σε μια ιστοσελίδα είναι πλέον ιδιαίτερα ευανάγνωστα.



Τις απαιτούμενες επιδόσεις στο EasyNote MH35 εξασφαλίζει τόσο ο επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T2310 στα 1,46GHz όσο και η μνήμη 1GB DDR2 καθώς και το ενσωματωμένο chipset γραφικών SIS M972.



Στα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται σκληρός δίσκος SATA χωρητικότητας 160GB, Dual Layer ± R9 DVD, 3 θύρες USB 2.0, έξοδο D-Sub, κάρτα δικτύου 10/100, WiFi 802.11b/g, modem, card reader 4 σε 1, η ενσωματωμένη web κάμερα και μικρόφωνο.



Η βάση του συστήματος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στερεοφωνικά ηχεία με subwoofer, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων, επίπεδο touchpad, πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο καθώς και ειδικό πλήκτρο ECO με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η συνολική κατανάλωση ρεύματος εξασφαλίζοντας στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.



Το Easynote ΜH35 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electroworld καθώς και από τα αντίστοιχα ηλεκτρονικά τους καταστήματα
www.kotsovolos.gr και
www.electroworld.gr με τιμή 699 Ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%) ενώ καλύπτεται από 2ετή εγγύηση Pick up repair and return (PURR).




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα