Τα νούμερα της ελληνικής τηλεόρασης

default image

Τα σίριαλ του πράιμ τάιμ μπαίνουν σιγά σιγά στην αρένα της τηλεθέασης και μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά για το τι έγινε τις δύο πρώτες μέρες

Διαγωνισμός

Το SPORT 24 σε συνεργασία με την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός διοργανώνει διαγωνισμό με έπαθλο 20 Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2008-2009 για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Απαντήστε σωστά σε τρεις και κερδίστε! Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από 6 έως και 13 Οκτωβρίου 2008 και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου. Κάντε κλικ
εδώ και καλή επιτυχία.

Τηλεθέαση
Τα σίριαλ του πράιμ τάιμ μπαίνουν σιγά σιγά στην αρένα της τηλεθέασης και μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά για το τι έγινε τις δύο πρώτες μέρες. Η Πολυκατοικία τη Δευτέρα και ο Λάκης ο γλυκούλης χθες έκαναν γύρω στο 38% και ήταν οι πρωταγωνίστριες σειρές. Και οι δύο βέβαια είναι του MEGA. Τα Μαύρα μεσάνυχτα (MEGA) έκαναν 30%. Μια χαρά πήγε και το L.A.P.D με ποσοστό 33%, αλλά και οι Θανάσιμες πεθερές και τα Άγρια παιδιά με ποσοστά πάνω από 24% (πάλι όλα του MEGA). Η  Litsa.com του ANT1 πάνω από 22%, οι Ατρόμητοι του ALPHA στο 10%, ενώ το Γ4 (πάλι του ALPHA) κάτω από 10%. Οι σειρές Πάρης και Ελένη (ANT1), Υπάρχουν άντρες και άντρες (ALPHA) κυμάνθηκαν στο 12-13%, ενώ οι Φίλα το βάτραχό σου (ANT1), Έχω ένα μυστικό (ALPHA), στο 18% και 19% αντίστοιχα. Με δυο λόγια, το MEGA προηγείται.

TV
Όσο αφορά τα τηλεπαιχνίδια η Λίστα του ANT1 κέρδισε στο νήμα το Password του Alpha. Στα πρωινά τις τελευταίες μέρες έχουν αλλάξει οι ισορροπίες και η Μελέτη από τη δεύτερη θέση που χτύπαγε, πλέον είναι στην τέταρτη, μετά από Παπαδάκη, Αυτιά, Καμπουράκη/Οικονομέα. Στα πρωινάδικα η Μενεγάκη δεν δίνει την πρώτη θέση σε κανένα και η κόντρα γίνεται μόνο για τη δεύτερη. Συνήθως σε αυτή είναι ο Αρναούτογλου, αλλά και οι Μουτσινάς/Ζαρίφη δείχνουν ενίοτε τα δόντια τους.

Password
Δεν ξέρουμε αν το είδατε και αν σας άρεσε το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha με τον Τσαλίκη παρουσιαστή, ο οποίος μάλιστα ήταν πολύ άνετος στο ρόλο του, πρέπει πάντως να τονιστεί πως η Μαρίετα Χρουσαλά (η οποία πήρε μέρος στο παιχνίδι) είναι ασύλληπτα όμορφη, ενώ και το μυαλό της κόβει μια χαρά (συνήθως αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί).

MEGA
Ακόμα τρεις πρεμιέρες σήμερα Τετάρτη για το Mega. Ένα τηλεπαιχνίδι στις 21.00, το Power of 10 με τον Κ. Μαρκουλάκη στην παρουσίαση και δύο σειρές στις 22.00 και στις 23.00. Και οι δύο είναι κωμικές. Η μία ονομάζεται Όλα στον αέρα και η άλλη Ποιος μας πιάνει, που μάλλον θα θυμίζει Παρά Πέντε.

ALPHA
Τρεις και για τον ALPHA, μια όμως η καινούργια. ‘Ο Άγγελός μου ο διάβολός μου’, με Μάξιμο Μουμούρη και Μυρτώ Αλικάκη είναι η νέα σειρά, ενώ η ‘Εξαφάνιση’ και οι ‘Αληθινοί Έρωτες’ επανέρχονται με τους δεύτερους κύκλους.

ANT1
Δύο οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 για σήμερα. Η αισθηματική κομεντί ‘40 κύματα’ με Λίνα Σακκά και Μιχάλη Μαρίνο στις 21.00 και η κομεντί μυστηρίου ‘Το κλειδί του παραδείσου’ με Σπύρο Παπαδόπουλο, Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλη Τότσικα στις 22.00.

Λάκης
Την ερχόμενη Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επανέρχονται, οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα του κόψει καθόλου νούμερα ο άλλος Λάκης, ο γλυκούλης. Βέβαια οι Λάκηδες θα αναμετρηθούν για λίγο καθώς το σίριαλ του MEGA διάρκεια από τις 21.00 ως τις 22.00.

Σας έπιασε το κεφάλι σας; Τι να πρωτοδεί κανείς ε; Μικρό καλάθι να κρατάτε πάντως.

STAR
Την Κυριακή στις 23.00 το Gala και η Μαρία Σταματέρη φιλοξενούν την Σοφία Αλιμπέρτη. Η τελευταία εκτός των άλλων θα μιλήσει για τους Αλέξανδρο Παρθένη και Γιάννη Πάριο. Με τίποτα!

Yahoo! News
Εδώ και λίγες μέρες τα πλέον δημοφιλή Νέα του διαδικτύου, αυτά της Yahoo! , άλλαξαν. Κάντε κλικ πάνω πάνω στο κίτρινο εκεί που γράφει ‘Try the new Yahoo! News’ και δείτε τις αλλαγές στο σάιτ.

Κόμικς

Η γνωστή εκδοτική εταιρεία κόμικς, IDW , έβγαλε δύο κόμικς με τις βιογραφίες των Μπάρακ Ομπάμα και Τζον ΜακΚέιν. Δείτε τα εδώ .

ΑΝΤ1
Αποδείξεις και στην πολιτική. Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Σου λέει βαρέθηκα με τη μουχλιασμένη φέτα και τα γεμισμένα με σκουπίδια στρώματα, θα ασχοληθώ με τα πολιτικά. Σήμερα τα μεσάνυχτα στον ΑΝΤ1.

Facebook
Σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας στο διαδίκτυο, Cloudmark, το 20% με 40% των προφίλ στο Facebook είναι ψεύτικα. Και δεν εννοούνε ψεύτικα με την έννοια ότι υπάρχουν δεκάδες Σάκης Ρουβάς, ή Τζορτζ Κλούνι. Μιλάνε για σπαμ-ψεύτικα, που καλούν άλλους χρήστες, παριστάνοντας τους φίλους, να πατήσουν επικίνδυνα λινκς.
Επί τη ευκαιρία διαβάστε εδώ το άρθρο του ΜΕΝ 24 για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Μέχρι πενήντα χιλιάδες η εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων σε όλη την Ευρώπη. Εκατό χιλιάδες στην Ελλάδα, καθώς είμαστε και πιο λαρτζ σαν χώρα. Όλες οι εφημερίδες σήμερα μιλάνε για αυτές τις 100 χιλιάδες. Διαλέξτε εσείς .

SPORT 24
Ακολουθεί συγκινητική ιστορία .

Gmail
Είσαι στο σπίτι βράδυ, αργά, λίγο μεθυσμένος. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και δεν σκέφτεσαι καθαρά. Αποφασίζεις να χωρίσεις με το κορίτσι σου γιατί… δεν πάει άλλο βαρέθηκες. Της στέλνεις ένα αποχαιρετιστήριο e-mail.
Είναι προφανές ότι μετά από λίγο το έχεις μετανιώσει αλλά το μέιλ έχει φύγει. Πολύ αργά, την πάτησες.
Και όμως η Google έχει τη λύση. Αν ενεργοποιήσεις στο Gmail σου την υπηρεσία Mail Goggles, τότε, ανάλογα με το πως εσύ θα το ρυθμίσεις, αν είναι για παράδειγμα αργά το βράδυ ή Σαββατοκύριακο, θα σε ρωτάει ‘Σίγουρα θες να το στείλεις αυτό το μέιλ;’. Για να δεις μάλιστα αν σκέφτεσαι καθαρά θα σε υποβάλλει και σε λίγο αριθμητική. Διαβάστε εδώ περισσότερα.
Για το ενεργοποιήσετε πατήστε στο Gmail σας το Settings και μετά το Labs και θα βρείτε εκεί το Mail Goggles.

Φωτό της ημέρας
Έτσι και χειρότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα