Samsung NB30 P series

Samsung NB30 P series

Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 2,5 κιλά και το νέο Intel Atom N450 το Samsung NB30 είναι η ιδανική λύση για τον επ...

Κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά, με βάρος που δεν ξεπερνά τα 2,5 κιλά και το νέο Intel Atom N450 το Samsung NB30 είναι η ιδανική λύση για τον επαγγελματία αλλα και το φοιτητή που θέλει έναν αξιόπιστο σταθμό εργασίαςΗ σειρά business φορητών υπολογιστών της κορεάτικης εταιρείας αποκτά ένα ακόμα μοντέλο. Το Samsung NB30 αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο σταθμό εργασίας και απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να έχουν άμεσα διαθέσιμο έναν ικανό και αξιόπιστο σταθμό εργασίας.



Το NB30 είναι ένας φορητός υπολογιστής με οθόνη διαγωνίου 15,6 ιντσών και επεξεργαστές Intel Core i5 για υψηλές επιδόσεις. Η μνήμη RAM είναι τεχνολογίας DDR 3 ενώ στη θέση της κάρτας γραφικών συναντάμε την NVIDIA GeForce GT 330M. Η LED οθόνη και το πληκτρολόγιο βοηθούν στην άνετη χρήση λειτουργικότητα, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνά τα 2,5 κιλά, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά.



Το Samsung NB30 είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά. Εάν ο μικρός υπολογιστής πέσει απότομα, ένας ειδικός αισθητήρας προστατεύει τον σκληρό δίσκο, ενώ έχει προβλεφτεί και το ενδεχόμενο του να πέσουν πάνω στο πληκτρολόγιο υγρά κάθε είδους. Στο εσωτερικό υπάρχει ο Intel Atom N450, ο οποίος συντελεί στην επίτευξη σταθερής λειτουργίας για 11 συνεχόμενες ώρες. Η ανάλυση της οθόνης τεχνολογίας LED είναι 1024×768 pixels, ενώ το λειτουργικό σύστημα του netbook αυτού είναι Windows 7.




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα