Αλιάγας για κάθε γούστο και αισθητική

default image

Η Μάρα Ζαχαρέα έφυγε τελικά. Η φημολογία των τελευταίων ημερών για παραίτησή της από τον Alpha, έγινε πραγματικότητα

Knol

Μια εγκυκλοπαίδεια με διαφημίσεις με ονομασία knol, είναι η απάντηση της Google στη Wikipedia. Σου λέει στη μηχανή αναζήτησής μου ψάχνεις για πληροφορίες, από την εγκυκλοπαίδειά μου θα τις αντλείς. Παίζει μόνη της η Google. Διαβάστε
εδώ και
εδώ περισσότερα.

Αλιάγας
Πλάκα είχε χθες το Σάββατο. Στον ΑΝΤ1 βλέπαμε επανάληψη του ΟΛΑ με τον Αλιάγα να συνομιλεί με τη Σάσα Μπάστα και στον ALPHA με τη Σελίν Ντιόν. Αλιάγας για όλα τα γούστα.

Στις ΗΠΑ
Μπορεί οι σεναριογράφοι στις ΗΠΑ να είναι ακόμα σε απεργία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πραγματοποιηθεί η 60η απονομή των WGA (Writers Guild Of America) Awards για την τηλεόραση. Οι σειρές The Sopranos, The Wire, Dexter, Friday Night Lights και Mad Men διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς και οι The Office, Curb Your Enthusiasm, Entourage, 30 Rock και Flight Of The Conchords, αυτό της κωμικής. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου.

ΠΣΑΠ – NOVA
Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 19.00, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την ψηφιακή πλατφόρμα της NOVA, βραβεύουν τους καλύτερους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, για 7η συνεχή χρονιά. Καλύτερος Έλληνας Ποδοσφαιριστής, Καλύτερος Ξένος Ποδοσφαιριστής, Καλύτερος Προπονητής κλπ.
Επίσης θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις στην Εθνική Ελλάδας, Εθνική Νέων, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα 10 πρωταθλήματα στην περίοδο 1997-2007 και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάσκετ το 2007.
Τέλος, θα βραβευτούν οι παλαίμαχοι Θοδωρής Ζαγοράκης, Βασίλης Τσιάρτας, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιώργος Αμανατίδης, Μιχάλης Κασάπης, Βασίλης Δημητριάδης, Χουάν Ραμόν Ρότσα, Παναγιώτης Κελεσίδης και Γιώργος Καραφέσκος.

Στο Χόλιγουντ
Σύμφωνα με το Forbes, οι ηθοποιοί που πληρώνονται πάρα πολλά χρήματα σε σχέση με αυτά που φέρνουν στα ταμεία, είναι οι Nicole Kidman και Russell Crowe. Στη λίστα περιλαμβάνονται και άλλοι ζημιάρηδες όπως οι Jim Carrey και Jennifer Lopez. Ιδού το τοπ-10:
1. Russell Crowe
2. Nicole Kidman
3. Jim Carrey
4. Will Ferrell
5. Jennifer Lopez
6. Adam Sandler
7. Cameron Diaz
8. Denzel Washington
9. Will Smith
10. Tom Cruise

Τηλεθέαση
Σε απόσταση αναπνοής ο ALPHA από το MEGA. Την εβδομάδα 3 με 9 Δεκεμβρίου, το MEGA σημείωσε τηλεθέαση 16,5% και ο ALPHA 16,2%, αφήνοντας και πάλι στην τρίτη θέση τον ΑΝΤ1 με 15,5%. Στο 11,4% το ALTER, 10,9% για το STAR, 10% για τη NET.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Το Βήμα . Εντάξει έφυγε.

Διαφήμιση
Σύμφωνα με τη λίστα της κυριακάτικης εφημερίδας Το Παρόν, η εφημερίδα που πήρε την περισσότερη κρατική διαφήμιση από τις αρχές του 2007 είναι το Metrorama με 270 καταχωρίσεις αξίας 4,763 εκατ. ευρώ. Ακολούθησαν, City Press με 282/3,052, Πρώτο Θέμα με 200/2,822, Βήμα της Κυριακής με 168/2,790, Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με 153/ 2,545, Τα Νέα με 299/2,509. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η Χώρα της Κυριακής με πωλήσεις 2 και 3 χιλ. φύλλων, βρίσκεται 7η στη λίστα με 163 καταχωρίσεις αξίας 2,2 εκατ. ευρώ.

Rewind
Την Πέμπτη 20/12 στις 23.00 ξεκινά η νέα εκπομπή της ΝΕΤ, REWIND, με τη Σεμίνα Διγενή στην παρουσίαση. Πρόσωπα, γεγονότα και κυρίως τραγούδια που αγαπήσαμε, ξαναζωντανεύουν στην εκπομπή. Το πρώτο επεισόδιο εστιάζει στο 1963.

Λέμε να δούμε
Bad Santa . Την Παρασκευή 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον ALPHA.

Sexy
Σύμφωνα με το Empire Online , το πιο σέξι αστέρι της σόου μπιζ είναι η Ατζελίνα Τζολί (και βέβαια είναι). Οι πρώτοι δέκα είναι οι εξής:
Angelina Jolie
Natalie Portman
Daniel Craig
Jessica Alba
Johnny Depp
Eva Green
Brad Pitt
Scarlett Johansson
Keira Knightley
Gerard Butler
Εδώ μπορείτε να δείτε και τους 100 της λίστας.

Κυριακάτικες
Το Polar Express οδήγησε το Πρώτο Θέμα και πάλι στην κορυφή με 250 χιλ. φύλλα. Δεύτερο το Βήμα με 224, τρίτη η Καθημερινή με 189. Ακολούθησαν, Έθνος με 183, Ελευθεροτυπία με 170, μεγάλη πτώση για τον Ελεύθερο Τύπο με μόλις 77 χιλ. φύλλα.

Εισοδηματίας
Σύνταξη μέχρι 1600 ευρώ το μήνα για 40 χρόνια δίνει ο ‘Εισοδηματίας’ του MEGA. Αυτά είναι μέτρα.

ALPHA
Η Μάρα Ζαχαρέα έφυγε τελικά. Η φημολογία των τελευταίων ημερών για παραίτησή της από τον Alpha, έγινε πραγματικότητα. Μένει να δούμε πότε θα επιστρέψει η Έλλη Στάη στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Όσο για την πρώτη αυτή μάλλον θα καταλήξει στον ΑΝΤ1.

ΕΣΗΕΑ
Νέα 24ωρη απεργία για τις 19 Δεκεμβρίου αποφάσισε για τους δημοσιογράφους η ΕΣΗΕΑ (συν τρίωρη στάση εργασίας στις 20/12). Ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε κάθε Τετάρτη…

Φωτό της ημέρας

Παλαιστίνιος διαδηλωτής φωνάζει σε Ισραηλινό στρατιώτη. Θα μπορούσε να είναι η φωτογραφία της χρονιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα