Κάθε μέρα αρχίζει η σεζόν

default image

Ο O.J. Simpson καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία, απααγωγή και σωρό άλλων κακουργημάτων και πλέον περιμένει να μάθει πόσα χρόνια φυλακή θα εκτίσει

ALTER

Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς
Heroes , ξεκινά στο Alter την Πέμπτη στις 21.00. Τα 11 επεισόδια θα μεταδοθούν σε αντίστοιχα 11 εβδομάδες (είναι τόσα λίγα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων). Ο Β’ κύκλος δεν είναι όσο καλός είναι ο πρώτος αλλά και πάλι είναι μια καλή σειρά που για κάποιο μυστήριο λόγο δεν κάνει νούμερα στο Alter.

MEGA
Εκτός του πολυαναμενόμενου L.A.P.D σήμερα ξεκινά και η σειρά για όλη την οικογένεια (sic), Πολυκατοικία (στις 21.00). Αύριο Τρίτη έχουν πρεμιέρα ακόμα δύο, Ο Λάκης ο γλυκούλης στις 21.00 και τα Άγρια Παιδιά στις 23.00.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία για σήμερα. Εκτός της φορο-επιδρομής και της ακρίβειας που έχουν όλες οι εφημερίδες, ενδιαφέρον έχει και το άρθρο για την αναποτελεσματικότητα του δακτυλίου της Αθήνας.

Ραδιόφωνο
Το διάστημα 1η με 28 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Focus/Bari για την ΑΕΜΑΡ, ο Σκάι ήταν και πάλι στην κορυφή με μέσο ημερήσιο ποσοστό ακροατών 10,4%. Ακολούθησαν:
Nova Σπορ FM 9%
Ρυθμός 8,8%
Λάμψη 8,8%
Kiss FM 8,5%
ΕΡΑ Σπορ 7,8%
Μελωδία 7,2%
Derti 7,1%
Δίεση 6,8%
Sfera 6,6%
Να πούμε ακόμα πως ο Real FM είναι στο 4,2%, o Sentra στο 2,2% και o City στο 1,3% (τον τελευταίο τον βοήθησαν λίγο οι μεταγραφές αλλά έχει δρόμο ακόμα – τι να σου κάνει ένα μισάωρο Πανούσης…).

48 ώρες μόνο
Όταν έχεις μόνο 48 ώρες για να γυρίσεις μια ταινία, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στο ‘48 Hour Film Project’ το οποίο ήρθε και στη χώρα μας. Ξεκινά στις 31 Οκτωβρίου και εδώ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Στην Κίνα
Η WAN (World Association of Newspapers) κάλεσε την κινεζική κυβέρνηση να κρατήσει την ίδια στάση απέναντι στα ΜΜΕ και μετά τη λήξη των μέτρων τη 17η Οκτωβρίου. Ως γνωστό οι Κινέζοι κάνουν τους Κινέζους και είναι πιο χαλαροί όσο αφορά την ελευθερία του Τύπου αυτό τον καιρό λόγω των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων. Όλο αυτό το διάστημα οι ξένοι ανταποκριτές είχαν μεγάλη ελευθερία κινήσεων στη χώρα, αυτό όμως τώρα τελειώνει και η WAN κάνει ότι μπορεί .

Στο Ιράν
Κυκλοφόρησε μια νέα εφημερίδα στο Ιράν με ονομασία Khorshid ή αλλιώς Sun. Έχει το στιλ της βρετανικής Sun , με πολύχρωμες σελίδες για πολιτική, κουτσομπολιό, αθλητικά, τηλεόραση. Page 3 δεν έχει πάντως γιατί εκεί πέφτουν και κεφάλια.

ALPHA
Το Σάββατο στις 13.00 έχει πρεμιέρα για φέτος και η εκπομπή για μαγειρική του Alpha, ‘Η κουζίνα της μαμάς’. Στην παρουσίαση ο Ευτύχης Μπλέτσας.

ΑΝΤ1
Ντεμπούτο σήμερα για την κομεντί Πάρης και Ελένη στις 21.00. Πρωταγωνιστούν οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάλεια Ματίκα, Αργύρης Αγγέλου, Δημήτρης Πιατάς.
Πάντως κάθε μέρα αρχίζει αυτή η νέα τηλεοπτική σεζόν. Να ξεκινήσουν τα δελτία ειδήσεων με τους βασικούς παρουσιαστές, να πάρουν σειρά οι πρωινές, οι κουτσομπολίστικες, τα πρωινάδικα και μετά δειλά δειλά οι σειρές του πράιμ τάιμ, τα τάλεντ σόου και τα τηλεπαιχνίδια. Με το τσιγκέλι.

MTV
Μόνο καλά λόγια ακούς για τη χθεσινή συναυλία του MTV στο Καλλιμάρμαρο. Μπράβο στο κανάλι, καλή αρχή με το νέο του πρόγραμμα. Το σάιτ πάντως θέλει δουλειά καθώς η ενημέρωσή του αργεί πάρα πολύ.

Σινεμά
Μπορεί τα βιβλία του Νταν Μπράουν να είναι ευκολοδιάβαστα, η προσαρμογή του Κώδικα Ντα Βίντσι όμως στο σινεμά ήταν αφόρητα βαρετή. Ελπίζουμε πάντως το Angels and Demons (Ιλουμινάτι) που βγαίνει το Μάιο του 2009 στους κινηματογράφους να έχει καλύτερο αποτέλεσμα. Στη σκηνοθεσία είναι και πάλι ο Ρον Χάουαρντ και στον ρόλο του Ρόμπερτ Λάνγκτον και πάλι ο Τομ Χανκς. Δείτε εδώ ένα βιντεάκι πίσω από τις κάμερες.

Φωτό της ημέρας
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη. Ο O.J. Simpson καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία, απαγωγή και σωρό άλλων κακουργημάτων και πλέον περιμένει να μάθει πόσα χρόνια φυλακή θα εκτίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα