Nikon COOLPIX L15

Nikon COOLPIX L15

Φωτογραφική απόδοση και ευκολία στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών.

Φωτογραφική απόδοση και ευκολία στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών.Η Nikon COOLPIX L15 είναι μιας υψηλής ποιότητας συμπαγής ψηφιακή μηχανή που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με την ευκολία στη χρήση και την υποστήριξη προηγμένων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένης της σταθεροποίησης εικόνας VR (απόσβεση κραδασμών) μετατόπισης οπτικού φακού.



Η κατασκευή της COOLPIX L15 βασίζεται στην τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακής εικόνας EXPEED της Nikon και στο οπτικό σύστημα ακριβείας των φακών NIKKOR, ώστε να παρέχει βέλτιστη απόδοση και μέγιστη ποιότητα εικόνας.



Η μηχανή COOLPIX L15, με την πλήρη ισχύ απεικόνισης 8,0 ενεργών megapixel, αποτυπώνει πιστά τα χρώματα με πολλές μικρές λεπτομέρειες, ώστε να παρέχει αρκετή δημιουργική ελευθερία στο χρήστη για την περικοπή ή τη δημιουργία μεγεθύνσεων.



Η δυνατότητα αυτή συνδυάζεται με το οπτικό σύστημα ακριβείας του φακού Zoom-NIKKOR 3x που καλύπτει το ιδιαίτερα εύχρηστο εύρος των 35-105 mm (ισοδύναμο με 35 mm) για κάθε είδους φωτογραφίες από πανοραμικές λήψεις έως κοντινά πορτραίτα.



Η λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας VR μετατόπισης οπτικού φακού αντισταθμίζει τις επιπτώσεις από το κούνημα της μηχανής σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τη φωτογράφηση μη σταθερών θεμάτων, ώστε να επιτυγχάνονται πιο ευκρινή αποτελέσματα. Η λειτουργία VR είναι διαρκώς ενεργοποιημένη και σταθεροποιεί επίσης τις φωτογραφίες που εμφανίζονται στην υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD 2,8 ιντσών για πιο εύκολο καδράρισμα και αποτελεσματική λήψη φωτογραφιών.



Η διαισθητική λειτουργία και τα αποκλειστικά χειριστήρια διασφαλίζουν τον εύχρηστο έλεγχο των λειτουργιών και της απόδοσης της COOLPIX L15. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα αποκλειστικά κουμπιά στο πάνω μέρος του σώματος της μηχανής για μετάβαση από τη λειτουργία λήψης στη λειτουργία απεικόνισης και αντίστροφα.



Στη μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD 2,8 ιντσών εμφανίζονται μεγάλες και φωτεινές εικόνες, ώστε η προβολή των φωτογραφιών να γίνεται απόλαυση, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με ήλιο.



Ο εργονομικός σχεδιασμός του σώματος της μηχανής παρέχει σταθερότητα στο κράτημα και εκπληκτική εμφάνιση με ελκυστική ισορροπία μεταξύ καμπύλων επιφανειών και έντονων γραμμών.



Η μηχανή COOLPIX L15 είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα σώματος: Silver, Black και Pink, στην τιμή των 170 ευρώ περίπου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα