Ο Moby και η κηδεία του Μάικλ Τζάκσον

default image

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει η συνεργασία του Moby με το Times Online, από όπου κανείς μπορεί να ακούσει ολόκληρο το νέο άλμπουμ του

Moby

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Moby είναι ένα μεγάλος καλλιτέχνης και κάθε νέα του δουλειά έχει την προσοχή μας. Τεράστιο ενδιαφέρον έχει η αποκλειστική του συνεργασία με το Times Online, από όπου κανείς μπορεί να ακούσει
ολόκληρο (!) το νέο άλμπουμ του, ‘Wait for me’.

Ιδιόρρυθμος
Είναι λίγο περίεργος, αλλά η δουλειά του έχει πλάκα. Δείτε εδώ τα διαδραστικά βίντεο.

Ταινίες
Δείτε εδώ τους 50 καλύτερους ‘κακούς’ του σινεμά. Στην κορυφή βέβαια ο Darth Vader.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ελευθεροτυπία και παρατσούκλια.
Εδώ αναλυτικά.

ΑΝΤ1
Πάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν τον τελικό του ‘ Ελλάδα έχεις ταλέντο ‘, όπου νικητές αναδείχτηκαν οι Kiss Μαδιάμ.

M.J
Σήμερα ως γνωστό κηδεύεται ο Μάικλ Τζάκσον. Ο ALPHA θα μεταδώσει στις 20.00 σε απευθείας σύνδεση με το Staples Center του Λος Άντζελες, την επιμνημόσυνη τελετή.

nova
Σύμφωνα πάντως με το Δ.Τ της nova, το E! Entertainment θα μεταδώσει αποκλειστικά την κηδεία του Μάικλ Τζάκσον.

Διαφήμιση
Σύμφωνα με τη Guardian και τη Zenith Optimedia, η παγκόσμια ύφεση στη Διαφήμιση θα φτάσει στο ναδίρ της στο τέλος του 2009 και θα αρχίσει να συνέρχεται πραγματικά από το 2011 (όσο αφορά την Δ. Ευρώπη και τη Β. Αμερική).
Συγκεκριμένα, η Β. Αμερική θα γνωρίσει κι άλλη πτώση το 2010, της τάξης του 2,4%, ενώ η Κίνα αναμένεται την ίδια χρονιά να ανακάμψει με αύξηση 5,4%. Μάλιστα το 2011, υπολογίζεται πως οι Ελλάδα, Φινλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία και Ταΐβάν δεν θα γνωρίσουν αύξηση, ενώ συνολικά στον κόσμο θα σημειωθεί άνοδος 4,3%.

Συνέντευξη
Ο Μάλκομ ΜακΛάρεν μιλά στο MEN 24 .

Φωτό της ημέρας
Ετοιμασίες στην Υεμένη. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Yahia al-Raghwa, 22 ετών, λίγο πριν εκτελεστεί δημόσια, για το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου αγοριού πέρυσι στο κουρείο του.
Τα σχόλια δικά σας. Του αξίζει ή όχι η θανατική καταδίκη;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα