Supreme Commander 2

Supreme Commander 2

H συνέχεια του επιτυχημένου Supreme Commander του Chris Taylor με νέα σενάρια μάχης και πολλαπλά είδη διαδικτυακού παιχνιδιού.

H συνέχεια του επιτυχημένου Supreme Commander του Chris Taylor με νέα σενάρια μάχης και πολλαπλά είδη διαδικτυακού παιχνιδιού.Το παιχνίδι τοποθετείτε σε 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. O μόλις εκλεγείς πρόεδρος της Colonial Defence Coalition δολοφονείται και τα 3 μέλη που την απαρτίζουν, η United Earth Coalition, το τάγμα των Ιlluminati και το έθνος των Cybran, κατηγορούν το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος γαλακτικός πόλεμος. Ο ρόλος σου είναι να γίνεις ένας από τους τρεις στρατάρχες μίας φυλής, η οποία έχει τη δική της ιστορία και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά. Δεν ηγείσαι απλώς της κάθε δύναμης, αλλά μαθαίνεις και την ιστορία της, επομένως εμπλέκεσαι με έναν εντελώς καινούριο τρόπο με το στρατό σας.



Στο Supreme Commander 2 περιλαμβάνονται νέες gaming επιλογές και καινούρια χαρακτηριστικά, όπως το campaign mode, η δυνατότητα online multiplayer και το σενάριο που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σου για πολλές μέρες.








Οι μάχες είναι ακόμα πιο μαζικές και έντονες, ενώ σου δίνετε η δυνατότητα να φτιάξεις κυριολεκτικά τεράστιους στρατούς και να κάνεις έτσι επιθέσεις απόλυτα καταστροφικές. Παράλληλα, τα πειραματικά νέα όπλα που θα αναπτύξεις είναι ικανά να αλλάξουν τις ισορροπίες κατά τη διάρκεια της κάθε μάχης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα