Παρουσίαση: Fujitsu-Siemens AMILO Si 2636

Παρουσίαση: Fujitsu-Siemens AMILO Si 2636

Εντυπωσιακή σχεδίαση, εξελιγμένες επικοινωνιακές δυνατότητες και ευκολία στη μεταφορά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου AMILO Si 2636

Εντυπωσιακή σχεδίαση, εξελιγμένες επικοινωνιακές δυνατότητες και ευκολία στη μεταφορά είναι τα χαρακτηριστικά του νέου AMILO Si 2636. Και θα σας κάνουν να το ποθήσετε. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το αψεγάδιαστο στιλ και ευκολία στη μεταφορά και στη χρήση συνδυάζονται αρμονικά στο νέο Laptop της Fujitsu Siemens Computers, AMILO Si 2636.



Μικρό στις διαστάσεις –ελάχιστα μεγαλύτερο από μια σελίδα Α4- και βάρος 2.3 κιλά είναι ο ιδανικός βοηθός για το σύγχρονο επαγγελματία. Εφαρμόζοντας τέλεια στο χαρτοφύλακα, ζυγίζοντας μόνο 2,3 κιλά, με μπαταρία που διαρκεί έως και πέντες ώρες και ενσωματωμένο το πανισχυρό n-draft WLAN είναι η λύση όταν η δουλειά πρέπει να γίνει on the go.



Ακόμα όμως και όταν η δουλειά πρέπει να γίνει on the go η 13.3 WXGA BrilliantView οθόνη του νέου AMILO θα φροντίσει έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα και με όσο το δυνατόν περισσότερη ποιότητα.



Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και Intel Turbo Memory, USB συνδέσεις, εξωτερική σύνδεση για SATA σκληρό δίσκο και σύνδεση HDMI με υποστήριξη HDCP μπορεί εύκολα να γίνει ένα multimedia εργαλείο. Συνδέοντας το με widescreen TV monitor το μετατρέπεται σε ένα εξωτερικό DVD player.



Η τιμή του δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα