Δεύτερος γύρος απολογιών για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Δεύτερος γύρος απολογιών για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου
Σήμερα κλήθηκε για απολογία στον ανακριτή η σύζυγος του πρώην Υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου Βίκη Σταμάτη,Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Την Τετάρτη ξεκινούν οι απολογίες των δέκα εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου. Διαβάστε αναλυτικά

Την Τετάρτη ξεκινούν και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή οι απολογίες δέκα προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Μεταξύ αυτών και η σύζυγος και η κόρη του πρώην  υπουργού Άμυνας.

Οι δέκα εμπλεκόμενοι εμφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, προκειμένου να ενημερωθούν για την ογκώδη δικογραφία.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη, θα κληθεί να λογοδοτήσει την Παρασκευή 27 Απριλίου για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Από την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου θα ζητηθούν εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο αδελφός της συζύγου του κ. Τσοχατζόπουλου, Παναγιώτης Σταμάτης, ο οποίος θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο κ. Σταμάτης μετείχε από το 2006 έως το 2009 σε συναλλαγές για την ανακαίνιση του σπιτιού στην Ακρόπολη, χρησιμοποιώντας το όνομα Παναγιώτης Παπαλιάκος.

Επίσης, φέρεται να εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της εταιρείας Nobilis από την οποία αγόρασε το σπίτι η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα