Game 24: Τα 5 κορυφαία Ball Games

Game 24: Τα 5 κορυφαία Ball Games

Jumpball, Gyroball, Mesmemarble, Ball Revamped 5, Spin The Black Circle... Το ΜΕΝ 24 έχει βάλει σκοπό να λογικέψει τις τρελόμπαλες!

Jumpball, Gyroball, Mesmemarble, Ball Revamped 5, Spin The Black Circle… Το ΜΕΝ 24 έχει βάλει σκοπό να λογικέψει τις τρελόμπαλες!
Jumpball









Μια ράμπα με διάφορα επίπεδα κινείται κατά μήκος της οθόνης και εσύ προσπαθείς να μετακινήσεις τη τρελόμπαλα χωρίς να σου πέσει στο κενό. Ο έλεγχος της μπάλας γίνεται με τα βελάκια.



Για να κάνεις μεγάλο σκορ πρέπει να αποφεύγεις τα πλευρά της οθόνης και να μαζεύεις τα τυράκια από τον αέρα.



Παίξε Jumpball
εδώ !




Gyroball









Όταν περάσεις την πρώτη σου πίστα θα κάνεις πάρτι. Και μετά που θα χάσεις στη δεύτερη και θα πρέπει να ξαναπαίξεις από την αρχή μπορεί να σπάσεις και τον υπολογιστή. Χωρίς πλάκα ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει μπει στην αλάνα του Game 24.



Στο Gyroball προσπαθείς να οδηγήσεις την τρελόμπαλλα κατά μήκος της πίστας και μέσα στη φωτεινή τρύπα ελέγχοντας τα φάλτσα της με τα βελάκια. Εκτός όμως από τις τρελές τροχιές, τη ζωή σου κάνει δύσκολη και ο χρόνος που κυλάει εις βάρος σου. Το μυστικό στο κοντρόλ της μπάλας είναι να τη κρατάς στα δύσκολα κατηφορικά κομμάτια με συνδυασμό δύο πλήκτρων.



Παίξε Gyroball
εδώ




Mesmerable









Στο Mesmerable οι εχθροί σου είναι αόρατοι και ύπουλοι: Οι τρύπες–”σωσίβια”, οι νάρκες και οι κόκκινες μπάλες που αν δεν τις αποφύγεις σε ξαναστέλνουν από την αρχή.



Η μετακίνηση γίνεται με τα βελάκια και για να κάνεις καλό σκορ πρέπει να πάρεις όλα τα μπόνους, να περάσεις τα εμπόδια και να σβήσεις τα αστεράκια.



Tip: Από κάθε τρύπα μεταφέρεσαι σε τρύπα του ίδιου χρώματος



Παίξε Mesmerable
εδώ




Ball Revamped 5: Synergy









Που ‘ναι η μπάλα… Παιχνιδιάρικα γραφικά και δύσκολο gameplay αποτελούν τη “συνταγή” ενός εξαιρετικού παιχνιδιού. Είστε μία μπάλα. Ναι!!! Και βρίσκεστε στον αέρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήστε να παραμείνετε στον αέρα και να οδηγήσετε την μπάλα στην “πύλη” για να περάσετε στην επόμενη πίστα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, είναι μοιραίες. Πάρτε τα αστέρια για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάποιες πίστες ενώ αποφύγετε κάποια άλλα που θα κάνουν το έργο σας δυσκολότερο. Εύκολο; Οχι όσο νομίζετε!!!



Παίξε Ball Revamped 5: Synergy
εδώ




Spin The Black Circle









Εδώ τα πράγματα είναι λίγο ανάποδα. Η μπάλα δεν είναι τρελή, τρελός είναι ο διάδρομος που κινείται. Λαβύρινθος, στρατηγική, εκμετάλλευση της βαρύτητας και μόλις δύο πλήκτρα για να παίξεις, συνδράμουν στη δημιουργία ενός από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν δει τα μάτια μας και που ακούει στο εντελώς πιασάρικο όνομα “Spin The Black Circle”. Εξαιρετική φυσική, καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι βασισμένο πάνω στην εκμετάλλευση της βαρύτητας, κάτι πρωτόγνωρο για flash game. Το παιχνίδι δεν ενδείκνυται για όσους είχαν μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή γενικότερα αναζητούν ένα ευχάριστο διάλειμμα, αλλά εμείς πάλι το παραβλέψαμε με τα νεύρα μας να παραμένουν στη θέση τους και να μην μπορούμε να ξεκολλήσουμε…



Παίξτε Spin The Black Circle
εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα