Θα μπει σφήνα η νέα εφημερίδα;

default image

Κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο φίλο της εφημερίδας του Σπύρου Καρατζαφέρη, με πρωτοσέλιδο ένα πολιτικό γκάλοπ. Τώρα αν θα μπορέσει να μπει σφήνα…

Σινεμά

Μη χάσετε το
αφιέρωμα του ΜΕΝ 24 με τις κινηματογραφικές ταινίες που δεν θα χάσουμε φέτος. Μεταξύ τους το Max Payne, το Quantum of Solace και το Ausralia.

Free-Press
Αν δεν τις βρήκατε στο δρόμο σας, μπορείτε πάντα να τις διαβάσετε online.
Athens Voice
LiFO
FAQ

Στο YouTube
Καταπληκτική χολιγουντιανή καμπάνια για τις αμερικανικές εκλογές. Κάντε κλικ εδώ .

ALPHA
Τη Δευτέρα στις 23.00 έχει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Alpha, ‘Ο Γιώργος Σφύριξε’. Ως γνωστό στην παρουσίαση είναι ο Γιώργος Μητσικώστας, ενώ τα κείμενα τα γράφουν ο ίδιος, ο αναντικατάστατος Λάκης Μπέλλος και η έκπληξη Πιτσιρίκος. Άχαστο.

Google
Δέκα χρόνια είναι αυτά και καθημερινά όλο και κάτι βγαίνει στο πλαίσιο του εορτασμού των γενεθλίων της Google. Πατώντας εδώ θα δείτε πως ήταν η μηχανή αναζήτηση το 2001. Ανάλογα, θα βγουν και τα αποτελέσματα των αναζητήσεων βέβαια.

Στο διαδίκτυο
Η κλεψιά πάει σύννεφο. Ακόμα και σε διαδικτυακά παιχνίδια σαν το World Of Warcraft . Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του διάσημου παιχνιδιού, Blizzard, μήνυσε την MDY Industries γιατί η τελευταία πουλούσε ένα πρόγραμμα με ονομασία Glider το οποίο βοηθούσε τους χρήστες να “κλέψουν” στο WoW. Με αυτό οι παίκτες άφηναν τον χαρακτήρα τους μόνο του στο παιχνίδι και έφευγαν και όταν μετά από ώρες γύριζαν αυτός είχε μεγαλύτερη δύναμη και περισσότερο χρυσό. Τα 450 χιλ. παράπονα από παίκτες που έπαιζαν πιο τίμια ενεργοποίησαν τη Blizzard και τελικά κέρδισε αποζημίωση 6 εκατ. δολαρίων. Οι απατημένοι παίκτες δεν κέρδισαν τίποτα.

Η Σφήνα

Κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο φίλο της εφημερίδας του Σπύρου Καρατζαφέρη, με πρωτοσέλιδο ένα πολιτικό γκάλοπ. Σε αυτή περιέχεται το ένθετο με τίτλο ‘Χαλαρά’ με κουτσομπολιό, ατζέντα, τηλεόραση κλπ. και ένα ακόμα με τίτλο ‘Συνέβη’ αφιερωμένο στον Μπιν Λάντεν και τον Μπους. Η εφημερίδα έχει σχήμα berliner, 80 σελ. μεταξύ των οποίων 7-8 διαφημίσεις (πάνω από τις μισές κρατικές). Έχει αρκετή ύλη για πολιτικά και παρασκήνιο, τέσσερις σελίδες για Media, αφιέρωμα για το Βατοπέδιο και κάτι λίγα για τεχνολογία, αθλητικά, διεθνή και οικονομία. Με πρώτη ματιά μοιάζει με μια τυπική εβδομαδιαία εφημερίδα που σίγουρα θα κερδίσει ένα αριθμό αναγνωστών από την Παρασκευή + 13 (4 με 5 χιλ. φύλλα) και το Παρασκήνιο (1.000 με 1.700). Τώρα αν θα μπορέσει να μπει σφήνα…

ΑΝΤ1
Το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου περιλαμβάνει επτά κωμικές σειρές, τρεις δραματικές και μια κομεντί. Τα ξένα σίριαλ που θα προβληθούν φέτος στον ΑΝΤ1 είναι και αυτά επτά. Ακόμα τρία τηλεπαιχνίδια, ένα τάλεντ σόου (Χ-Factor), το ΟΛΑ 9. Περισσότερα την Κυριακή στις 17.10 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Τηλεθέαση
Το παιχνίδι Ανόρθωση – Παναθηναϊκός έκανε τηλεθέαση 36,2% και το παρακολούθησαν περίπου 1,6 εκατ. άνθρωποι.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Αδέσμευτος Τύπος για το ‘Ανοίξτε τις πόρτες των υπουργείων’. Για να μπει ο κόσμος ή για να βγουν αυτοί που είναι μέσα;

ALPHA 2
Τη Δευτέρα στις 21:00 ξεκινά η νέα σειρά του Alpha, ‘Υπάρχουν άντρες και άντρες’. Πρόκειται για κωμική σειρά και βασίζεται στην ισπανική Todos los hombres sois iguales. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέων Γρηγοριάδης, Κώστας Αποστολάκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου (!) και άλλοι πολλοί.

Real News

Φαίνεται πως δεν είναι έτοιμοι ακόμα οι υπεύθυνοι της νέας εφημερίδας των Χατζηνικολάου και Κουρή και τελικά δεν θα ξεκινήσει μέσα στον Οκτώβριο, αλλά το Νοέμβριο.

Ταινίες, CD και βιβλία του Σαββατοκύριακου

Βήμα (Κυριακή) – Ψυχώ (Του Χίτσκοκ)

Βήμα (Κυριακή) – CD με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Λευκή Σάρκα (Ντενίζ Ρίτσαρντς, Ντάριλ Χάνα)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Constantine (Κιάνου Ριβς, Ρέιτσελ Γουάιζ)

Πρώτο Θέμα (Κυριακή) – Το 2ο από 4 CD με τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου

Καθημερινή (Κυριακή) – Φυσικές Καταστροφές / Αντίστροφη Μέτρηση (Supervolcano, του BBC)

Καθημερινή (Κυριακή) – CD με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη

Έθνος (Σάββατο) – Scissors (Σάρον Στόουν)

Έθνος (Κυριακή) – Rocky 4 (Σιλβέστερ Σταλόνε)

Νέα (Σάββατο) – Οι Μεγάλοι Κατακτητές, 2 VCD (Μέγας Αλέξανδρος και Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής)

Ημερησία (Σάββατο) – Σκοτεινό Ποτάμι (Σον Πεν, Τιμ Ρόμπινς)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Mr. Brooks (Κέβιν Κόστνερ)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Αστερίξ και οι Βίκινγκς (κιν. σχέδια)

Ελεύθερος Τύπος (Κυριακή) – Best of Lakis Vol. 1

Φωτό της ημέρας
Επειδή μπορεί να μην πήρατε εφημερίδα σήμερα (την έχουν όλες), είπαμε να βάλουμε και εμείς τη φωτογραφία με το περίφημο χρυσό άγαλμα που απεικονίζει την Κέιτ Μος, καθώς μας αρέσει ιδιαίτερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα