ASUS Nova P22

ASUS Nova P22

Με στόχο να περιορίσει το χωρισμό των δωματίων και να προσφέρει εξαιρετικά φορητά πολυμέσα στο σπίτι, η ASUS κυκλοφόρησε το καινούριο desktop PC, τ...

Με στόχο να περιορίσει το χωρισμό των δωματίων και να προσφέρει εξαιρετικά φορητά πολυμέσα στο σπίτι, η ASUS κυκλοφόρησε το καινούριο desktop PC, το Nova P22. Το μικρού μεγέθους Nova, ενσωματώνει γρήγορο επεξεργαστή, το τελευταίο πρωτόκολλο ασύρματης σύνδεσης καθώς και τεχνολογία Bluetooth, για δυναμικό multitasking και επικοινωνίες, κι όλα αυτά αθόρυβα.



Με τα ενσωματωμένα ηχεία HiFi, το μικρό αυτό θαύμα επιτρέπει στους χρήστες να ζουν την εμπειρία των ψηφιακών πολυμέσων σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.



Υποστηρίζοντας το πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας 802.11n, το Nova επιτρέπει στο χρήστη μεταδόσεις υψηλής ταχύτητας στα 300Mbps, ώστε το download ενός 30-λεπτου HD video να γίνεται εύκολα και σε 44 μόλις δευτερόλεπτα!



Επίσης, η συσκευή Bluetooth προσφέρει άνετη ροή δεδομένων και πολυμέσων μεταξύ του Nova και άλλων περιφερειακών συσκευών, όπως notebooks και handhelds.



Mέσω του ενσωματωμένου ζευγαριού ηχείων Hi Fi που βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του Nova, οι χρήστες απολαμβάνουν μουσική υψηλής ποιότητας χωρίς την ανάγκη επιπλέον ηχείων. Για τις ρυθμίσεις του home theater, το Nova υποστηρίζει 5.1 ηχεία, με τεχνολογία σύνδεσης Dolby Digital Live ή DTS



Eίναι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνους που επιθυμούν τη μεγαλύτερη δυνατή ευκινησία και ευελιξία όταν εργάζονται ή μοιράζονται ψηφιακό περιεχόμενο σε εσωτερικούς χώρους. Λεπτό και ελαφρότερο από notebook, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο, προκειμένου να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες ή καταστάσεις.








Επιπλέον, η ευχάριστη και trendy χρωματιστή του εμφάνιση, το αεροδυναμικό του design, το πλήκτρο αφής, και η στυλάτη βάση του, το καθιστούν όχι μόνο ένα ευχάριστο οικιακό σύντροφο αλλά και μια μοντέρνα πρόταση διακόσμησης εσωτερικού χώρου.




Τεχνικά Χαρακτηριστικά






Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα