Τα Όσκαρ, τα βατόμουρα και ο Σκάι

default image

Αύριο Δευτέρα το δελτίο ειδήσεων του Σκάι αλλάζει χάρη στη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας. High definition κάμερες, πολλαπλές συνδέσεις κ.α

Twitter


Πέντε αμφιλεγόμενες φωτογραφίες σε tweets.

Σκάι
Αύριο Δευτέρα το δελτίο ειδήσεων του Σκάι αλλάζει χάρη στη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας. High definition κάμερες, πολλαπλές συνδέσεις, ρομποτικές κάμερες, ψηφιακά λινκ κ.α.

Κυριακάτικες
Την περασμένη εβδομάδα το πρώτο θέμα εξακολούθησε να κοιτά τις υπόλοιπες εφημερίδες από την κορυφή με 181 χιλ. φύλλα. Ακολούθησαν, Βήμα με 149, Καθημερινή με 144, Ελευθεροτυπία με 123, Real News με 121. Ακόμα, Έθνος με 111, Veto με 76 (αναγεννήθηκε με τις προσφορές), Espresso με 27, Ελεύθερος Τύπος με μόλις 22 χιλ. φύλλα.

Infographic
Τα ρομπότ .

Όσκαρ
Οι καλύτερες φωτογραφίες από το Life .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Ελευθεροτυπία  και ‘Quo Vadis?’. Να αναφερθούμε βέβαια και στο χειρότερο όλων των εποχών.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 22 με 28 Φεβρουαρίου, το MEGA οδήγησε για ακόμα μια φορά την κούρσα με ποσοστό 21,3%. Στο 15,6% ο ΑΝΤ1, 12,5% για τον ALPHA. Οι υπόλοιποι σταθμοί έλαβαν, 11,4% το ALTER, 9% το STAR, 8,3% η ΝΕΤ, 4,8% ο ΣΚΑΪ, 3,4% η ΕΤ3 και 2,4% η ΕΤ1. 

Χρυσά Βατόμουρα
Σάρωσε το Transformers, μια χαρά τα πήγε και η Σάντρα Μπούλοκ. Αξιομνημόνευτα και τα χειρότερα της δεκαετίας (Battlefield Earth, Έντι Μέρφι και Πάρις Χίλτον). Εδώ περισσότερα.

Logo
Υπάρχουν έξυπνα και εμπνευσμένα λογότυπα, υπάρχουν όμως και αποτυχημένα έως προσβλητικά.

Περιοδικά
Έστω και καθυστερημένα πρέπει να αναφερθούμε στα νούμερα των Hello! και ΟΚ! με τα έκτακτα τεύχη που κυκλοφόρησαν όταν ανακοινώθηκε ο επικείμενος χωρισμός των Μενεγάκη – Λάτσιου. Ενώ συνήθως πουλάνε 30-40 χιλ. τεμάχια, τα τεύχη που βγήκαν εκείνο το Σάββατο πούλησαν πάνω από 80 χιλιάδες.

Φαντασία να ‘χεις
Πως θα ήταν μερικοί φανταστικοί χαρακτήρες, αν ήταν αληθινοί. Ορισμένοι είναι τρομακτικοί. Ειδικά οι Charlie Brown και Homer Simpson. 

Treasure Link

Αν θες να είσαι κουλ

Φωτό της ημέρας
Ίσως το πιο πρώιμο μωρό . Μαγική φωτογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα