Μοντέλα για επικίνδυνες αποστολές

default image

Τα μοντέλα του φωτογράφου Mick Gleissner πρέπει εκτος από όμορφα να είναι κατά κάποιο τρόπο και ...αμφίβια αφού οι λήψεις του είναι υποβρύχιες. Σημαντικό στοιχείο να μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους για τουλάχιστον 4 λεπτά (Pics)

O Mick Gleissner δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το eye-liner στα μάτια του κάθε μοντέλου που ποζάρει γι’ αυτόν γιατί απλά όλες οι φωτογραφίες του τραβιούνται στο βυθό της θάλασσας.

Ο Γερμανός φωτογράφος βρέθηκε στις Φιλιππίνες και έβγαλε στα τροπικά νερά της αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες εμπνευσμένες από αγώνες πυγμαχίας και συναυλίες.

 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ντέιλι Μέιλ όλα τα μοντέλα του, πρέπει να υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές ασφαλείας για να αποδείξουν ότι μπορούν να κρατήσουν την αναπνοή τους για τουλάχιστον τέσσερα λεπτά.

 

Ο 42χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Γερμανία, αλλά  τώρα κατοικεί στο Χονγκ Κονγκ, είπε ότι το κίνητρο του ήταν να κάνει κάτι πραγματικά διαφορετικό.

 

Ο ίδιος δηλώνει  “Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητα μου. Κάθε μοντέλο έχει  πάντα ένα  δικό της δύτη για  ασφάλεια δίπλα του” και πρόσθεσε “Υπάρχουν αστείες στιγμές. Κάποια στιγμή κολυμπούσε μια μέδουσα διπλά μας, τα κορίτσια σοκαρίστηκαν και σταμάτησε η φωτογράφηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα