Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άδ. Γεωργιάδη

Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του Άδ. Γεωργιάδη
23-11-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ολομέλεια,συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ''Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην προσωπική κατοικία του Άδωνι Γεωργιάδη, στο Μαρούσι. Τέσσερις άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το σπίτι. Έγιναν αντιληπτοί από τον φρουρό

Σε αναζήτηση των τεσσάρων δραστών που επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του υφυπουργού Ανάπτυξης στο Μαρούσι, βρίσκεται η αστυνομία.

Το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στον Άδωνι Γεωργιάδη και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του συνέβη τα ξημέρωματα της Πέμτης στις 04.30, όταν τέσσερα άτομα αποπειράθηκαν να εισβάλλουν στο σπίτι του υφυπουργού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο από τους άντρες άρχισαν να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια με κατεύθυνση το σπίτι και τα άλλα δύο άτομα περίμεναν στον εξωτερικό φράκτη της μονοκατοικίας, κρατώντας προφανώς τσίλιες.

Μόλις ο φρουρός της κατοικίας του Άδωνι Γεωργιάδη αντιλήφθηκε τους τέσσερις άνδρες, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και τους απείλησε, με αποτέλεσμα οι τέσσερις να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το πιο πιθανό κίνητρο θεωρείται η διάρρηξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα