Τα πιο άχρηστα USB γκάτζετ

Τα πιο άχρηστα USB γκάτζετ

Ενυδρείο σε USB με πλαστικά ψαράκια; Ντίσκο μπάλα για τρελά πάρτι στο γραφείο; Μπασκέτες για high score; Και όμως! Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα πιο "'ά...

Ενυδρείο σε USB με πλαστικά ψαράκια; Ντίσκο μπάλα για τρελά πάρτι στο γραφείο; Μπασκέτες για high score; Και όμως! Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα πιο “‘άχρηστα” USB γκάτζετ που κυκλοφορούν στην αγορά!Από την πληθώρα των USB γκάτζετ που θα βρείτε σε ηλεκτρονικά κυρίως μαγαζιά, διαλέξαμε τα καλύτερα! Αυτά δηλαδή που θα αγοράσετε, δε θα σας φανούν σε τίποτα χρήσιμα αλλά αλλά θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια! Ιδού λοιπόν τα πιο “άχρηστα” USB γκάτζετ της αγοράς.




Ενυδρείο








Ούτε θα τα ταΐζεις, ούτε θα τα ποτίζεις. Και δε θα σου ψοφήσουν ποτέ. Το USB ενυδρείο έχει ψάρια από πλαστικό που με μια λάμπα βγάζουν υπέροχα χρώματα. Και αν τα βαρεθείς απλώς αλλάζεις χρώμα!




Χριστουγεννιάτικο δέντρο








Εμείς τουλάχιστον Χριστούγεννα χωρίς δέντρο μπορεί να κάνουμε. Χριστούγεννα χωρίς PC αποκλείεται αφού ανανεώνουμε κάθε μέρα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να μας πάρετε για δώρο ένα USB δέντρο. Δεν βιαζόμαστε! Μέχρι τα Χριστούγεννα έχετε χρόνο!




Κουμπί πανικού








Αυτό δεν είναι γκάτζετ. Είναι η σωτηρία του υπαλλήλου προσωποποιημένη. Εκεί λοιπόν που διαβάζεις τη συνέντευξη της Μαρία Μπελούτσι στο ΜΕΝ 24 ή παίζει flash games στο Game 24 ή έχεις μπει σε ροζ site για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι πόσο καλή πορνοστάρ είναι η Μπελούτσι μπαίνει ο προϊστάμενος. Χαλαρά. Απλώς πατάς το κουμπί και ανοίγει αυτόματα ένα παράθυρο από εφαρμογές γραφείου.




Μπάρμπι








Εντάξει! Αυτό δεν είναι για εμάς αλλά νομίζεις ότι η μέρα που ο Τζον Τζον σου ή το πλεϊμομπίλ θα μπαίνει στη USB πόρτα για να σώσει τα αρχεία σου είναι μακριά! Μέχρι τότε βολέψου με μια Μπάρμπι USB.




Οδοντόβουρτσα








Όλοι οι οδοντίατροι το λένε! Απλώς δεν βουρτσίζουμε τα δόντια μας αρκετά και σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Με μια USB βούρτσα όμως και όπως κάθεσαι στο γραφείο βαριεστημένος είναι σίγουρο ότι σε πέντε χρόνια θα έχεις χαμόγελο μοντέλου.




Γάντια








Μήπως κάνει κρύο στο γραφείο και δεν μπορείτε να γράψετε; Μήπως χρειάζεται να πληκτρολογείτε στο βουνό με τα χιόνα; Κανένα πρόβλημα! Με τα γάντια αυτά μπορείτε να κάνετε τα δάχτυλα σας να βγάλουν φωτιά.




Ντίσκο-μπάλα








Βάλτε την ντίσκο-μπάλα στον υπολογιστή και κάντε τους συνάδελφους σας να χορεύουν «Colegiala». Άντε σας το βάζω και από κάτω να μην το ψάχνετε.









USB σουγιάς








Έχετε πάρει το λάπτοπ στα χιόνια! Έχετε πάρει και τα θερμαντικά σας γάντια για να μπορείτε να πληκτρολογείτε! Και σκάει χιονοστιβάδα… Τι κάνετε; Το βάζετε στα πόδια με το λάπτοπ αγκαλιά; Όχι παίρνετε τα έγγραφα σας στο USB και κάνετε το σταυρό σας!




Γροθιά καράτε








Πρόκειται για τη γνωστή λαβή από το Καράτε Κιντ και το Κιλ Μπιλ σε USB. Ή καλύτερα για USB μήνυση αν βγάλετε το μάτι του αφεντικού!




Μπασκετάκι








Αντί να βαράτε μύγες ή να ψάχνετε δικαιολογία για τσιγάρο στο γραφείο παίξτε ένα μπασκετάκι. Και σπάστε όλα τα ρεκόρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα