MAD, Mediasoup και Harper’s Bazaar

default image

Νωρίς είναι ακόμα, μόλις ανέβηκε (σε beta) το νέο πόρταλ της Σεμίνας Διγενή. Από την πρώτη περιήγηση πάντως δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι

Gmail

Αλλαγές από χθες το βράδυ στο αγαπημένο Gmail. Το καλό είναι ότι λανσάρισε drag and drop στο labels και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει πια η λειτουργία right side labels.
Εδώ περισσότερα.

Free-Press
Athens Voice (o Moby έχει σχεδιάσει το εξώφυλλο)
LifO (καλοκαιρινό τεύχος)
FAQ

Μάικλ Τζάκσον
Φαίνεται πως το βρετανικό ΟΚ! ξόδεψε πάνω από 500.000 δολάρια για τις τελευταίες (;) φωτογραφίες του M.J. Στον αντίποδα, η New York Post τους κατηγορεί για κιτρινισμό . Μήπως όμως έχει θυμώσει που έχασε το αποκλειστικό; Όπως και να ‘χει θα έχουμε πολλά, τέτοιου είδους, σούσουρα και μαλλιοτραβήγματα γύρω από το μακαρίτη.

Real Bazzar
Μετά από συνάντηση του προέδρου του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Θεοχάρη Α. Φιλιππόπουλου, και του εκδότη – διευθυντή της εφημερίδας Real News, Νίκου Χατζηνικολάου, προέκυψε συμφωνία για την ένταξη του περιοδικού Harper’s Bazaar στη Real News από την Κυριακή 12/7/2009.

Τσιγάρο
Ασχολούνται και οι Άγγλοι με το κάπνισμα στη χώρα μας. Κάντε μας τη χάρη.

Σούπα ή όχι;
Νωρίς είναι ακόμα, μόλις ανέβηκε (σε beta) το νέο πόρταλ της Σεμίνας Διγενή. Από την πρώτη περιήγηση πάντως δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι. Δεν μας μοιάζει και πολύ φρέσκο το εγχείρημα, από μια γυναίκα μάλιστα που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης. Δείτε εδώ το Mediasoup .

MAD
Είδαμε χθες στον Alpha σε μαγνητοσκόπηση τα Video Music Awards του MAD. Καλύτερο τηλεοπτικό μουσικό σόου δεν στήνει κανείς από το Mad στην Ελλάδα, αλλά όλοι αυτοί οι “stars”που παρέλασαν μάλλον πλήξη και θλίψη μας προκαλούν. Όλα αυτά τα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια αστεία, οι ίδιες δήθεν ίντριγκες. Δυστυχώς τελειώνει η εκπομπή και συνειδητοποιείς πως αυτή που μόλις είδες είναι η ελληνική μουσική σκηνή (τουλάχιστον αυτή που παίρνει όλη τη δημοσιότητα, γιατί υπάρχουν κι άλλες μουσικές στη χώρα μας).

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Ελευθεροτυπία και η “τακτοποίηση”. Απίστευτα πράγματα!

Στο Χόλιγουντ
Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί σύμφωνα με το Forbes:
1. Αντζελίνα Τζολί
2. Τζένιφερ Άνιστον
3. Μέριλ Στριπ
4. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
5. Κάμερον Ντίαζ
Εδώ περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Μπαλκόνια που κόβουν την ανάσα, σε κτίριο στο Σικάγο. Εδώ περισσότερες φωτογραφίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα