Τσαλίκης ή Ρουβάς; Ιδού η απορία

default image

Τη Δευτέρα στις 23.00 ξεκινάνε οι Νέοι Φάκελοι στον Σκάι. Στην πρώτη εκπομπή θα δούμε μία συγκλονιστική συνέντευξη του Προέδρου της Γεωργίας

MySpace Music

Την Πέμπτη λανσαρίστηκε η πολυαναμενόμενη υπηρεσία της δημοφιλούς ιστοσελίδας MySpace, η οποία θα προσφέρει εκατομμύρια τραγούδια για κατέβασμα στους χρήστες από τις ΗΠΑ, το
MySpace Music . Διαβάζουμε στη Guardian πως οι ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες είναι εξοργισμένες με τους υπεύθυνους του MySpace γιατί τους άφησαν έξω από το χορό (μερικά από τα συγκροτήματα που δεν θα είναι διαθέσιμα είναι τα Arctic Monkeys, Radiohead, White Stripes, Arcade Fire). Το MySpace έχει συνεργασία με τους τέσσερις μεγάλους της μουσικής βιομηχανίας, Sony, Universal, Warner και EMI.

ΣΚΑΪ
Τη Δευτέρα στις 23.00 ξεκινάνε οι Νέοι Φάκελοι στην τηλεόραση του Σκάι. Στην πρώτη εκπομπή θα δούμε μία συγκλονιστική συνέντευξη του Προέδρου της Γεωργίας στον Αλέξη Παπαχελά, ένα αποκλειστικό οδοιπορικό του Τάσου Τέλλογλου στην καρδιά της εμπόλεμης ζώνης στη Νότια Οσσετία, την αποκλειστική συνέντευξη του Αμερικανού αναπληρωτή βοηθού Υπουργού Εξωτερικών στη Σοφία Παπαϊωάννου για τον «νέο ψυχρό πόλεμο» αλλά και την ιστορία των Ελλήνων που ζουν στην καρδιά του Καυκάσου.

MEGA
Η νέα σειρά του MEGA, ‘Η Πολυκατοικία’ (ελπίζουμε να μην είναι το Ρετιρέ 2), έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 21.00. Το δεύτερο επεισόδιο είναι την Παρασκευή 10/10 επίσης στις 21.00. Όπως καταλάβατε η ελληνική σειρά θα μεταδίδεται 2 φορές την εβδομάδα.

Σινεμά
Αυτό εδώ είναι το επίσημο πόστερ του φιλμ Quantum of Solace που βγαίνει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο.

ALPHA
Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 22.00 έχει ντεμπούτο το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Password. Στην παρουσίαση είναι ο Γιώργος Τσαλίκης και έχουμε περιέργεια να δούμε πως θα πάει η κόντρα με το Σάκη Ρουβά ο οποίος ως γνωστό είναι στο X-Factor του ΑΝΤ1.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή το Βήμα πούλησε 207 χιλ. φύλλα και βρέθηκε στην πρώτη θέση (βοήθησαν και τα Πουλιά όσο να ‘ναι). Το Πρώτο Θέμα ακολούθησε με 181, η Καθημερινή με 163. Στις 155 χιλ. η Ελευθεροτυπία, στις 140 το Έθνος. Ο Ελεύθερος Τύπος πούλησε 85 χιλ., ενώ τα Νέα το Σάββατο 110 χιλ. φύλλα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 15 με 21 Σεπτεμβρίου το MEGA είχε ποσοστό 17,9% και ήταν όπως πάντα στην κορυφή. Στη δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 (15,2%) με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του. STAR και ALPHA είχαν 11,6% και 11,4% αντίστοιχα, ενώ ΝΕΤ και ALTER είχαν 10,8% και 10,7%.

Λέμε να δούμε
Σήμερα Κυριακή μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα (δηλ. Δευτέρα), η ΝΕΤ προβάλλει το Reservoir Dogs .

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Espresso για σήμερα, με την απορία από εμάς ‘που τα βρίσκουν;’.

Στη Ρωσία
Στο ρωσικό κοινοβούλιο έχει μπει θέμα συζήτησης το αν πρέπει να κόψουν ή όχι την άδεια ενός τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα για το λόγο ότι μεταδίδει τις σειρές Simpsons, Family Guy και South Park. Ειδικά το τελευταίο θεωρείται από πολλούς πολιτικούς ως πορνογραφικό και ανήθικο.

Το κουτί της Πανδώρας
Την Τρίτη 7 Οκτωβρίου τα μεσάνυχτα ξεκινά και ο Κώστας Βαξεβάνης με το ‘Κουτί της Πανδώρας’. Τίτλος της πρώτης εκπομπής, ‘Οσετία: Ο πόλεμος που εγκαινίασε το νέο Ψυχρό Πόλεμο’.

Madonna
Πολλές και όλες διαφορετικές μεατξύ τους οι απόψεις για το χθεσινό live της Madonna. Κατά την άποψή μας δεν πρέπει να το κουράζουμε και πολύ. Ήταν μια καλή συναυλία από την βασίλισσα της Ποπ και οι γκρίνιες δεν χρειάζονται.

Φωτό της ημέρας

Ο Πολ Νιούμαν , ένας από τους τελευταίους μεγάλους, απεβίωσε στα 83 του. Διαβάστε εδώ για τη ζωή του.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα