Μήνυση Κατά Καμμένου ετοιμάζει ο Μανώλης

Μήνυση Κατά Καμμένου ετοιμάζει ο Μανώλης
ΑΡΓΟΣ-28-4-2012-Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος πραγματοποιεί περιοδεία στη Πελοπόννησο.Σήμερα το μεσημέρι Σάββατο 28 Απριλίου βρέθηκε στο Άργος ερχόμενος από Σπάρτη και Τρίπολη στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδειών του.Ο Π.Καμμένος συζήτησε με τα στελέχη και με τους υποψήφιους βουλευτές Μαρία Ζέρβα,Πέτρο Μούγιο,Κατερίνα Μπόμπου ,Αλέξανδρο Τσιλογιάννη και Χρήστο Τσούλο στη περιοδεία παρόν και ο Γιάννης Μανώλης .Παραχώρησε και συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δήλωσε ότι τα μηνύματα που παίρνουν καθημερινά είναι πολύ αισιόδοξα, τόσο για το ποσοστό πανελλαδικά, όσο και για την προτίμηση των πολιτών σε τοπικό επίπεδο.Στη συνέχεια το λεωφορείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που τους μεταφέρει αναχώρησε για το Ναύπλιο όπου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ιάκωβο.Στη φωτογραφία ο Π. Καμμένος (α), η Κατερίνα Μπόμπου (δ) και ο Γιάννης Μανώλης (κ). (φωτογραφίες EUROKINISSI) Eurokinissi

Σκληραίνει η κόντρα μεταξύ Μανώλη και Καμμένου. Όλα δείχνουν ότι θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Μήνυση εναντίον του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση θα καταθέσει το αμέσως προσεχές διάστημα ο Γιάννης Μανώλης.

Αιτία της μήνυσης θα είναι το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος τον αποκάλεσε “έμμισθο”.

Όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης”, ο δικηγόρος του Γ. Μανώλη και πρώην βουλευτής Θ. Πλεύρης του ετοίμασε την μήνυση και του την παρέδωσε και το μόνο που μένει είναι η κατάθεσή της και η εύρεση μαρτύρων.

Ο Γιάννης Μανώλης, αποχωρώντας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είχε αποκαλύψει ότι το περίφημο non paper, είχε πράγματι δοθεί από τον Πάνο Καμμένο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, προκαλώντας με τη δήλωσή του την έκρηξη του επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα