Εναλλακτικός Ελεύθερος Τύπος

default image

Η Ελευθεροτυπία και η Αυγή φιλοξενούν σήμερα την ειδική έκδοση των εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου, Εναλλακτικός Τύπος

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η
Ελευθεροτυπία και το ‘Εξαιρούνται της απαγόρευσης του καπνίσματος οι παίκτες των καζίνων και οι ψυχασθενείς’.

Εναλλακτικός Τύπος
Η Ελευθεροτυπία και η Αυγή φιλοξενούν σήμερα την ειδική έκδοση των εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου, Εναλλακτικός Τύπος. Δείτε εδώ το πρωτοσέλιδο της 8σέλιδης έκδοσης.
Μπράβο στις 2 εφημερίδες για την αλληλεγγύη.

Στο ίντερνετ
Έξι νέες παθήσεις που προκαλούνται από την χρήση του διαδικτύου.

Firefox 3.5
Δείτε τι καινούργια κάνει και κατεβάστε τον. Έχει ήδη κατέβει 1.000.000 φορές. Δείτε εδώ .

Μάικλ Τζάκσον
Πως μπορεί να την πατήσει κανείς. Δείτε εδώ αστοχία εξωφύλλου εβδομαδιαίου περιοδικού.

ALPHA
Το Δ.Τ του Alpha για την πρωτιά της Μενεγάκη στη σεζόν:
‘Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, για το σύνολο της τηλεοπτικής σεζόν (22 Σεπτεμβρίου 2008 – 26 Ιουνίου 2009) η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» βρέθηκε στην κορυφή αφού συγκέντρωσε στα δυναμικά κοινά 15-44 το εντυπωσιακό ποσοστό 29,2% έναντι 17,9% της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί», 13,9% της εκπομπής «Πρωινός καφές» και 8% της εκπομπής «Η Ελλάδα παίζει».
Για το σύνολο της τηλεοπτικής σεζόν (22 Σεπτεμβρίου 2008 – 26 Ιουνίου 2009) η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» έκοψε και πάλι πρώτη το νήμα και στο συνολικό ποσοστό τηλεθέασης με 23,1% και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. Ακολουθεί ο «Όμορφος κόσμος το πρωί» με 18,5%ο «Πρωινός καφές» με 12,8% και «Η Ελλάδα παίζει» με 10,1%.’
Συμπέρασμα: Η Ελένη Μενεγάκη όπως πάντα πρώτη.

Στο Νησί
Το παλιόπαιδο …, θα γυρίσει στο σπίτι, δεν θα γυρίσει;

Τέχνη
Με καρφιά .

IE8
Δεν μπορούμε να πούμε πως μας αρέσουν και πολύ οι νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις για τον Ιnternet Εxplorer 8. Δείτε ένα δείγμα .

ΣΚΑΪ
Το Δ.Τ/γράμμα του Σκάι προς της ΕΡΤ:
Σχετικά με την από 29/6/2009 επιστολή της ΕΡΤ και το αίτημά της για θέσπιση ειδικού κλειδάριθμου κατά την κλήρωση τις 2/7/2009 και τη δημιουργία σταθερής ζώνης για τους αγώνες της ΕΡΤ, σας γνωρίζουμε ότι θεωρούμε ότι το μέτρο αυτό θα ήταν προς όφελος των τηλεθεατών και για αυτό το λόγο δεν θα φέρουμε αντιρρήσεις. Σας γνωρίζουμε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την ανταλλαγή στιγμιοτύπων των αγώνων βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η NOVA αδικαιολόγητα και παρά το πνεύμα των συμβάσεών μας, απέρριψε την πρόταση της ΕΡΤ – προϊόν των διαπραγματεύσεών μας – και ως σήμερα δεν μας έχει ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων ή για την έναρξη αυτών. Η τυχών αδυναμία μας εξαιτίας αυτού του λόγου να συμπεριλάβουμε στην αθλητική εκπομπή μας στιγμιότυπα των αγώνων εκτός κεντρικής διαχείρισης δυναμιτίζει τις συμβάσεις μας και τη σχέση με τη SUPERLEAGUE.

Ανέκδοτα
Τα 10 καλύτερα αμερικανικά ανέκδοτα σύμφωνα με τους αναγνώστες του Reader’s Digest.

ANT1
Σε αναμμένα κάρβουνα είναι ο εργαζόμενοι του ΑΝΤ1, μια και είναι σε αναμονή εξελίξεων και απολύσεων. Χθες οι τεχνικοί έκαναν 4ωρη στάση εργασίας.

Εμπόλεμη Ζώνη
Δείτε online τα ντοκιμαντέρ του Σωτήρη Δανέζη στο MEGA.

L’Officiel
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα περίπου μήνα επαναλανσάρεται.

Φωτό της ημέρας
To κάθαρμα, ο νικητής του διαγωνισμού ‘ Best Job in the World ‘, κάνει πως δείχνει κάτι στην κοπέλα του για χάρη των φωτογράφων. Σήμερα ξεκίνησε “δουλειά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα