Nintendo HOT SPOT!

Nintendo HOT SPOT!

Ένας νέος χώρος συνάντησης βρίσκεται σε λειτουργία για τους φίλους της Nintendo.

Ένας νέος χώρος συνάντησης βρίσκεται σε λειτουργία για τους φίλους της Nintendo. Πρόκειται για ένα χώρο 50τ.μ, τον οποίο μπορεί να επισκεφθεί οποιοσδήποτε και να διασκεδάσει παίζοντας διάφορα παιχνίδια μόνος ή με παρέα. Ο χώρος διαθέτει τρεις κονσόλες Wii με αρκετό χώρο για παιχνίδι. Αν και τα παιχνίδια που θα παρουσιάζονται εκεί θα ανανεώνονται συνεχώς, αυτή την στιγμή μπορείτε να δοκιμάσετε Wii Sports, Wii Fit και φυσικά το Super Smash Bros. Brawl.



Και οι τρεις κονσόλες είναι συνδεδεμένες με το internet, ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στις διάφορες εφαρμογές και στα κανάλια του Wii, αλλά και να νιώσετε την εμπειρία του on-line gaming.



Κατά μήκος ενός μεγάλου λευκού αναπαυτικού καναπέ, υπάρχουν διαθέσιμα 7 DS Lite στα οποία αυτή τη στιγμή μπορεί κανείς να γνωρίσει τα παιχνίδια Mario Kart , Μario Party, New Super Mario Bros, Wario: Master of Disquise, Ρατατούης: Τρέλα στην Κουζίνα, Ninja Gaiden Dragon Sword και φυσικά για τους μεγαλύτερους φίλους της Nintendo το More Brain Training : How Old Is Your Brain?



Ο νέος αυτός χώρος της Nintendo βρίσκεται στο δεύτερο όροφο του καταστήματος Saturn στη Λεωφόρο Συγγρού 340. Για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ξεχωριστή εμπειρία Wii.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα