Stars, Idol & Τζούλια

default image

Σήμερα στις 23.15 η επιστροφή του Παρά Πέντε. Αναμένεται μεγάλη τηλεθέαση για το MEGA και ζημιά στο Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Θυσίες, πόλεμος, βουλιάζουμε, γολγοθάς, ψέματα, κόβονται, κρεμάται, λιτότητα, θρίλερ, κατάρρευση, σοκ, χρεοκοπία.
Τζούλια .

Lost
Στο Springfield .

Σινεμά
Το νέο τρέιλερ του φιλμ Prince of Persia που ως γνωστό είναι video game.

Γη
Μια καταπληκτική φωτογραφία. Έχει συνολικά 2 όψεις της Γης και μπορείτε να τις κατεβάσετε σε μεγάλο μέγεθος και τέλεια ανάλυση. Εδώ οι λεπτομέρειες.

Στις ΗΠΑ
Μερικοί γελοίοι νόμοι που ακόμα ισχύουν στην Αμερική.

Lego
Κατασκευές για ή από geeks.

Έθνος
Από αυτή την Κυριακή, το Έθνος θα έχει κάθε Κυριακή του μήνα και ένα διαφορετικό ένθετο περιοδικό. Με τη σειρά θα προσφερθούν τα Explore Nature, Αρμονία, Εικόνες, Cook Book.

Φαντασία να ‘χεις
Ενδιαφέρον πάντρεμα άλμπουμ .

T V
Σήμερα στις 23.15 η επιστροφή του Παρά Πέντε. Αναμένεται μεγάλη τηλεθέαση για το MEGA και ζημιά στο Ράδιο Αρβύλα του ΑΝΤ1.

Όπως και να ‘χει προλαβαίνουμε να δούμε στις 21.00 στο STAR το Beowulf.

Βίντεο
Δείτε το νέο χτύπημα του Remi Gaillard και αναρωτηθείτε για το ψυχολογικό βάρος που θα κουβαλάει πλέον στη ζωή του το κυνηγόσκυλο.

Dancing with the stars
Σιγά μην το γλιτώναμε. Το λαμπερό (sic) σόου έρχεται και στη χώρα μας χάρη στον ΑΝΤ1, ενώ στην παρουσίαση θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Πάντως όπου ’stars’ κρατείστε μικρό καλάθι.

Διαφημίσεις
Απαγορευμένες .

Greek Idol
Και μέσα σε όλα ξεκινά την Παρασκευή στις 21.00 το Greek Idol του ALPHA. Για 6 επεισόδια (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή) θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές από τις οντισιόν. Για πολλούς, οι οντισιόν είναι και το καλύτερο κομμάτι των τάλεντ σόου. Για εμάς είναι το πιο θλιβερό.

Treasure Link
Μια νότα αισιοδοξίας.

Φωτό της ημέρας
Χθες, ταξί σταματημένα στο κέντρο της Αθήνας. Τέχνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα