You and Me and MTV

default image

Oι REM έρχονται στην Ελλάδα για μια ανοιχτή συναυλία για τα καλορίζικα του MTV. Στις 5 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο

ΕΡΤ – Ελευθεροτυπία


Εδώ  μπορείτε να διαβάσετε τι έγραφε χθες η Μαρίνα Πετρούτσου της Ελευθεροτυπίας για τον Πρόεδρο και Διευθ. Σύμβουλο της ΕΡΤ, σχετικά με την αγορά των δικαιωμάτων μετάδοσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2004-2005 από την κυπριακή Stadium Sports Agencies LTD και
εδώ κι
εδώ το εξώδικο που έστειλε ο τελευταίος στην εφημερίδα και τη δημοσιογράφο. Η απάντηση στο εξώδικο είναι στη σημερινή
Ελευθεροτυπία .

RTL
Γυρίζει σελίδα λοιπόν ο ALPHA με την είσοδο των Γερμανών. Πάντως τα 125,7 εκατ. δεν ακούγονται και πολλά. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού. Ενδιαφέρον πάντως έχει η απάντηση σε ερώτηση της Ναυτεμπορικής , ότι η εταιρεία είναι “καθαρή” από τις υποχρεώσεις του παρελθόντος, χωρίς όμως να εξηγηθεί πως έγινε αυτό.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Η Sportday για το σκίτσο με τον Μικρό Πρίγκηπα.

Αθλητικές
Κάθετο τίτλο σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας πρωτοείδαμε στον Πρωταθλητή της 14ης Σεπτεμβρίου. Η “κόκκινη” εφημερίδα το ξαναέκανε στις 22 του μήνα γιατί φαίνεται πως άρεσε. Στο κόλπο μπήκε χθες και η Score Live . Έπεται συνέχεια.

Android
Η T-Mobile ανακοίνωσε χθες το πρώτο κινητό τηλέφωνο με το λογισμικό της Google, Android. Το μοντέλο ονομάζεται G1 . Τις εξελίξεις για το θέμα μπορείτε να τις παρακολουθείτε σε αυτό το μπλογκ.

LIFO
Διαβάζουμε στο Business Today πως στο τεύχος της Lifo που θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου (και μόνο σε αυτό), διευθυντής θα είναι ο Δημήτρης Παπαϊωάννου. Θα επιλέξει την ύλη και γενικά θα έχει την αισθητική επιμέλεια. Στις 3 Οκτωβρίου ξεκινά στο Παλλάς η ‘Μήδεια 2 ‘του καταξιωμένου καλλιτέχνη και το τεύχος θα μοιράζεται και εκεί.
Πολύ καλή ιδέα, στα χνάρια βέβαια της βρετανικής Independent με Bono κ.α.

Στις ΗΠΑ
Σύμφωνα με έρευνα της Nielsen Mobile, στις ΗΠΑ περισσότερο χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο για να στέλνουν μηνύματα παρά για να μιλάνε. Συγκεκριμένα στο δεύτερο τέταρτο του 2008 οι συνδρομητές της κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ έστειλαν και έλαβαν (κατά μέσο όρο) 357 μηνύματα το μήνα ο καθένας, ενώ κάλεσαν και τους κάλεσαν 204 φορές. Φθηνότερο το SMS.

MTV GR Day

Oι REM έρχονται στην Ελλάδα για μια ανοιχτή συναυλία για τα καλορίζικα του MTV. Στις 5 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο μαζί με Kaiser Chiefs και Gabriella Cilmi. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Φωτό της ημέρας
Να σημειωθεί πως την επόμενη μέρα ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα του ελληνικού MTV. Μεταξύ άλλων θα βλέπουμε Jackass, South Park, Pimp my Ride, Punk’d και φυσικά πολλών ειδών τοπ-20.

Υ.Γ
Επίσης καλό χειμώνα κα. Νταϊφά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα