Να επιστρέψει το Τούτι Φρούτι

default image

Σύμφωνα με το Reuters, το RTL Group ανακοίνωσε πως εξαγόρασε το 66,6% του ομίλου ALPHA, για 125,7 εκατ. ευρώ

ALPHA – RTL

Σύμφωνα με το Reuters, το RTL Group ανακοίνωσε πως εξαγόρασε το 66,6% του ομίλου ALPHA, για 125,7 εκατ. ευρώ. Διαβάστε
εδώ περισσότερα.

Μπορεί βέβαια όταν ακούμε RTL να έρχεται στο μυαλό μας το παιχνίδι σταθμός που μας έχει λείψει πολύ,
Tutti Frutti , αλλά στην πραγματικότητα το περίφημο 
Group είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των ΜΜΕ στην Ευρώπη. Σύμφωνα μάλιστα με Δ.Τ ο στόχος τώρα πια για την τηλεόραση του ALPHA είναι μια από τις δύο πρώτες θέσεις.

Exodos
Ο οδηγός πόλης Exodos , της Δάφνη Επικοινωνίες, θα πάψει από τον Οκτώβριο να κυκλοφορεί αυτόνομος και θα ενσωματωθεί στην Ελευθεροτυπία με διάσταση 14,5×23. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, αλλά μόνο στην Αττική με τιράζ 45 χιλ. φύλλων, μια και το συγκεκριμένο περιοδικό εκεί απευθύνεται. Άντεξε αρκετά χρόνια (από το 1996), αλλά ο ανταγωνισμός με το Αθηνόραμα ήταν δύσκολος.

99,2
Χθες το απόγευμα είχαμε συντονιστεί στο σταθμό Μελωδία FM και ακούσαμε από το στόμα του διευθυντή προγράμματος του σταθμού, Οδυσσέα Ιωάννου, πολύ καλά λόγια για το SPORT 24. Ευχαριστούμε θερμά. Όταν μια από τις μορφές του ελληνικού ραδιοφώνου έχει καλή άποψη για τη δουλειά σου, πας σπίτι σου με άλλο αέρα.

Espresso
Από αυτή την Κυριακή και για ακόμα τρεις, η εφημερίδα Espresso θα προσφέρει στους αναγνώστες της την εγκυκλοπαίδεια, ‘Η σεξουαλική μας ζωή’, της σεξολόγου Anne Hooper . Ταιριαστό.

MTV
Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που ξεκίνησε το MTV στην Ελλάδα (μάλλον στην Αθήνα και ούτε καν σε ολόκληρη) και παρότι γενικά παίζει αρκετά καινούργια τραγούδια, έχουμε παρατηρήσει πως δυστυχώς παίζει τα ίδια και τα ίδια. Θεωρούμε πως η δισκοθήκη πρέπει να εμπλουτιστεί άμεσα γιατί το κοινό που βλέπει μουσικά κανάλια περιμένει μεγαλύτερη ποικιλία και κάποια στιγμή θα κουραστεί να ακούει κάθε μισή ώρα το Stepping Stone της Duffy και το Give it to me της Madonna.

Πρωινάδικα
Γύρω στο 25% κυμάνθηκαν οι πρεμιέρες των Αρναούτογλου και Μενεγάκη. Στην τρίτη θέση και με μέσο όρο περίπου 14% ο Πρωινός Καφές. Νωρίς είναι ακόμα.

Παρόν
Διαβάσαμε στο Παρόν της Κυριακής πως σε λίγο καιρό θα έχουν να μας προσφέρουν και ιντερνετική πρόταση. Με το καλό.

Σινεμά
Έντεκα χρόνια μετά τον Τιτανικό, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουΐνσλετ ξανασυναντιούνται. Η ταινία ονομάζεται Revolutionary Road και από το τρέιλερ μοιάζει σίγουρα πολύ καλύτερη από το “αριστούργημα” των 11 όσκαρ.

ALPHA
Την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21.00 έχει πρεμιέρα η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, ‘Αλ Τσαντίρι Νιουζ’. Καθώς φέτος ο Λ.Λ θα εμφανίζεται πιο αραιά, αναμένεται κάθε εκπομπή να είναι και διάρκειας τύπου ‘ Berlin Alexanderplatz ‘.

Blogging
Δείτε εδώ την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μπλογκόσφαιρα (sic) σύμφωνα με το Technorati. Εδώ μπορείτε να δείτε και το τοπ-100 των μπλογκς.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Καθημερινή για τη φωτογραφία με τους ποδηλάτες στα Τίρανα. Η Αλβανία μας έβαλε τα γυαλιά μια και πήρε στα σοβαρά την χθεσινή παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.

MEGA
Πρεμιέρα σήμερα Τρίτη τα μεσάνυχτα για την εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, Πρωταγωνιστές, με μάλιστα δυνατό ξεκίνημα. Κέντρο της Αθήνας και εξαναγκασμός μαύρων γυναικών στην πορνεία.

MAD TV
Την Παρασκευή στις 17.00 θα μεταδοθεί από το MAD η συνέντευξη που πήρε ο Πέτρος Κωστόπουλος από την Jennifer Lopez.

Φωτό της ημέρας
Παρουσιάστηκε η μασκότ του Μουντιάλ 2010 της Ν. Αφρικής. Είναι λεοπάρδαλη και ονομάζεται Zakumi. Το ZA είναι ιδιωματισμός για το South Africa και το KUMI σημαίνει δέκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα