Compaq AirLife 100

Compaq AirLife 100

Με λειτουργικό Android, επεξεργαστή Qualcomm, οθόνη αφής και 3G, το Compaq AirLife 100 αποτελεί πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του.

Με λειτουργικό Android, επεξεργαστή Qualcomm, οθόνη αφής και 3G, το Compaq AirLife 100 αποτελεί πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του.Tο Compaq AirLife 100 εξωτερικά μοιάζει με netbook, το εσωτερικό του ωστόσο είναι τελείως διαφορετικό. Αντί να χρησιμοποιεί το λειτουργικό Windows της Microsoft, λειτουργεί με Android, που η Google δημιούργησε για φορητές συσκευές και διατίθεται δωρεάν. Επιπλέον, αντί να χρησιμοποιεί επεξεργαστή υπολογιστών της Intel ή της AMD, το AirLife είναι εφοδιασμένο με έναν επεξεργαστή της Qualcomm.



Το smartbook της HP λειτουργεί κατά κάποιο τρόπο και σαν κινητό: Είναι έτοιμο για χρήση από τη στιγμή που ανοίξει το κάλυμμα του. Λαμβάνει τα e-mail ακόμη και όταν είναι σε κατάσταση αναμονής. Ταυτόχρονα, η χρήση του επεξεργαστή της Qualcomm εξοικονομεί ενέργεια για τη συσκευή, αυξάνοντας σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, που μπορεί να φτάσει τις δώδεκα ώρες.








To νέο smartbook εφοδιάζεται με οθόνη αφής 10.1 ιντσών. Διαθέτει Wi-Fi, 3G και 16 GB SSD, ενώ δεν απουσιάζουν webcamera και θύρα SSD.



Η κυκλοφορία του Compaq AirLife 100 αναμένεται μέσα στην άνοιξη.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα