Πολλές πρεμιέρες. Τίποτα καλό όμως;

default image

Με το ντοκιμαντέρ "Το Πολύγωνο", γυρισμένο στα άδυτα του πεδίου πυρηνικών δοκιμών της πρώην ΕΣΣΔ, ανοίγει ο 6ος κύκλος της Εμπόλεμης Ζώνης

EMMY

Η σειρά
Mad Men κέρδισε το Εmmy στις δραματικές και η
30 Rock στις κωμικές σειρές. Δείτε
εδώ (με photostory) όλα τα αποτελέσματα της 60ης απονομής. Σίγουρα ξεχωρίζει ο καταπληκτικός Jeremy Piven που βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά για το ρόλο του στο
Entourage .

Online
Σύμφωνα με έρευνα της comScore οι άντρες χρήστες του διαδικτύου ενδιαφέρονται πιο πολύ για τέσσερα πράγματα στις online τους διαδρομές: Σεξ, αυτοκίνητα, φαγητό, γκάτζετ. Ίσως κάτι δεν πήγε καλά στην έρευνα γιατί λείπουν τα αθλητικά.

Είσαι μεγάλη φίρμα
Εδώ μπορείτε να δείτε τις 100 πιο δυνατές μάρκες του πλανήτη για το 2008. Στο Νο1 είναι η Coca Cola, στο No2 η ΙΒΜ που πέρυσι ήταν στο 3 και στο Νο3 η Microsoft που αντίστοιχα το 2007 ήταν στο 2. Δέκα θέσεις ανέβηκε η Google και πλέον είναι στη 10η θέση. Ακόμα, στο 24 η Apple, στο 46 το eBay, στο 58 το Amazon.

Εμπόλεμη Ζώνη
Με το ντοκιμαντέρ ‘Το Πολύγωνο’, γυρισμένο στα άδυτα του πεδίου πυρηνικών δοκιμών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ανοίγει ο 6ος κύκλος της Εμπόλεμης Ζώνης του Σωτήρη Δανέζη, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στις 23.50, στο MEGA. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας

Η Ελευθεροτυπία για το ‘Οι πεζοί τρέχουν πιο πολύ από τα Ι.Χ’.
Παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο η σημερινή και τόση κίνηση στους δρόμους καιρό είχαμε να δούμε.

ALTER
Αύριο Τρίτη στις 23.15 ξεκινά στο Alter η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα, ‘Αθέατος Κόσμος’.

ΣΚΑΪ

Από την ερχόμενη Δευτέρα στις 23.00 και κάθε δεύτερη εβδομάδα θα προβάλλονται στην τηλεόραση του Σκάι οι ‘ Νέοι Φάκελοι ‘ των Αλέξη Παπαχελά, ο Τάσου Τέλλογλου, Σοφίας Παπαϊωάννου. Τις ενδιάμεσες Δευτέρες θα μεταδίδεται η εκπομπή της ίδιας ομάδας, ‘Οι Νέοι Φάκελοι Παρουσιάζουν’, με επιλεγμένα ντοκιμαντέρ από BBC, Channel 4, HBO.

MEGA
Σήμερα Δευτέρα στις 17.30 ξεκινά το νέο καθημερινό παιχνίδι του Mega, 50/50. Στην παρουσίαση ο Γιώργος Λιάγκας.

ALPHA
Επίσης σήμερα, έχει πρεμιέρα στις 17.10 το ‘Σιγά μην κάτσω να σκάσω’ με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου. Αμέσως μετά, αρχίζει το lead-in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, το τηλεπαιχνίδι Fatus Olus με τον Γιώργο Μητσικώστα.

ΑΝΤ1
Το lead-in του ΑΝΤ1 για φέτος είναι η νέα κωμική σειρά, ‘Λόλα’, η οποία επίσης ξεκινά σήμερα, στις 18.50. Παίζουν οι Θανάσης Ευθυμιάδης και Άντα Λιβιτσάνου.

TV
Σήμερα μπήκαν στη μάχη και τα πρωινάδικα των MEGA και ALPHA. Για να δούμε την ετυμηγορία του λαού στο φλέγον θέμα της κυριαρχίας στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη…

Twitter
Εδώ μπορείτε να δείτε τις αλλαγές που γίνονται στην ιστοσελίδα, micro-blogging, Twitter .

Φωτό της ημέρας
Το 175o Oktoberfest έχει ήδη ξεκινήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα