Napoleon Total War

Napoleon Total War

Το νέο παιχνίδι της Zegetron, Napoleon Total War, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και ετοιμάζει να καθηλώσει τους λάτρεις της Napoleon Total War.

Το νέο παιχνίδι της Zegetron, Napoleon Total War, κυκλοφορεί σε λίγες μέρες και ετοιμάζει να καθηλώσει τους λάτρεις της Napoleon Total War.Στο Napoleon Total War καλείστε να αντιμετωπίσετε ή και να υποδυθείτε το Ναπολέοντα στην επική του εκστρατεία ενάντια στους βασιλείς της Ευρώπης. Το παιχνίδι συνδυάζει simulation διοίκησης κράτους και οικονομίας καθώς και real time μάχες.



Το Total War περιλαμβάνει τέσσερις εκστρατείες του Ναπολέοντα, δυο από αυτές προέρχονται από την αρχή της στρατιωτικής του καριέρας. Την Ιταλική εκστρατεία του 1976 και την Γαλλική εισβολή στην Αίγυπτο το 1978.



Το νέο επεισόδιο της σειράς διαθέτει ωραία γραφικά, εύκολο στο χειρισμό σύστημα μάχης και νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, όπως multiplayer campaign, νέα οπλικά συστήματα και νέες τακτικές, καθώς και τη δυνατότητα να σχεδιάζετε τις δικές σας μονάδες και τους δικούς σας στρατιώτες.



Το Napoleon Total War κυκλοφόρησε επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου. Για τις πρώτες 2 – 3 βδομάδες θα βρίσκεται στα μαγαζιά και μια συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού που θα διαθέτει 10 έξτρα μονάδες διαθέσιμες και στο single και στο multiplayer. Οι μονάδες είναι μοιρασμένες σε Γαλλία, Βρετανία, Ρωσία και Πρωσία και είναι ιππικό και πεζικό.







Napoleon Total War: Mutiplayer-Kampagne


Ανέβηκε από gamersglobal. – Δείτε και άλλα βίντεο από παιχνίδια.







Napoleon Total War: Testvideo v2


Ανέβηκε από gamersglobal. – Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα παιχνίδια και online gaming.



Σε μερικά καταστήματα στην Ελλάδα θα διατίθενται και κάποια έξτρα bonus. Το Πλαίσιο θα δίνει δώρο τη μονάδα Grand Battery of the Convention, που είναι τάγμα γαλλικού πυροβολικού με τα διπλάσια κανόνια από όλα τα άλλα τάγματα, μεγάλο βεληνεκές και τρομερή ισχύ. Στα Multirama και στα Public θα βρείτε δώρο το HMS Elephant, το βρετανικό θωρηκτό με 74 κανόνια, ενώ στα δύο παραπάνω καταστήματα και σε μερικά άλλα (όπως τα Seven στη βόρεια Ελλάδα) θα βρείτε Αυστριακούς επίλεκτους λογχοφόρους ιππείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα