Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Gadget Report: Τα καλύτερα νέα γκάτζετ της αγοράς

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Dell Latitude 2100, Logi...

Το ΜΕΝ 24 παρουσιάζει τα καλύτερα, τα πιο πρωτότυπα και πιο χρηστικά νέα γκάτζετ της αγοράς. Δείτε πρώτοι αυτή τη βδομάδα: Dell Latitude 2100, Logitech M555b, Sony Giga Juke, Samsung Jet, Kogan Wi-Fi LCD PF
Dell Latitude 2100








Με οθόνη αφής 10 ιντσών, επεξεργαστή Intel Atom N270, 10/100/1000 Gigabit συνδεσιμότητα Ethernet, βάρος και συμβατικό ή SSD σκληρό δίσκο, το Dell Latitude 2100 είναι το πρώτο netbook ειδικά σχεδιασμένο για την εκπαίδευση και τους μαθητές.



Τα χρώματα που διατίθεται είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικά: School Bus Gold, Chalkboard Black, Ball Field Green, Blue Ribbon και Schoolhouse Red.



Το Latitude 2100 είναι επίσης ιδανικό για οποιαδήποτε επιχείρηση ή δημόσιο οργανισμό που χρειάζεται προσιτές, ανθεκτικές και δικτυωμένες συσκευές για ανάγκες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και συνεργασίας.




Logitech M555b






Το Logitech M555b είναι ένα Bluetooth Mouse ειδικό για φορητότητα και ταχύτατο scrolling.



Το τελευταίο επτιτυγχάνεται με τη ροδέλα πολύ χαμηλής τριβής που με μία μόνο κίνηση σας μεταφέρει στο τέλος ιδιαίτερα μεγάλων ιστοσελίδων, λογιστικών φύλλων ή κειμένο.



Για ακρίβεια στην κίνηση διαθέτει ανίχνευτη laser που δουλεύει εξίσου αποτελεσματικα σε οποιαδήποτε, πρακτικά, επιφάνεια.



Το M555b θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα εντός του Ιουνίου με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 50 ευρώ.





Sony Giga Juke



Με διαθέσιμες χωρητικότητες 160 GB και 80 GB, το GIGA JUKE της Sony είναι ένα ψηφιακό ηχοσύστημα που μπορεί, παράλληλα, να λειτουργήσει ως αποθηκευτικό μέσο, μουσικός σέρβερ για πρόσβαση στη μουσική από απόσταση (π.χ. διαφορετικό δωμάτιο από διαφορετικό player).



Το μοντέλο NAS-SC500PK των 160 GB υποστηρίζει τα φορμά MP3, AAC, Linear PCM, WMA και ATRAC και σύνδεση με ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ με το σύστημα “SensMe™ channels” το κατηγοριοποιεί τα αρχεία μουσικής σε 27 διαφορετικά είδη.




Το μοντέλο NAS-E300HD των 80 GB υποστηρίζει τα φορμά MP3, AAC και WMA. Το Giga Juke θα είναι διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά από τα μέσα Ιουνίου.




Samsung Jet



Μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα των smartphone της παρουσιάσε η Samsung.



Το Jet διαθέτει πανίσχυρο επεξεργαστή 800 ΜΗz, κάμερα των 5 Mp, GPS και οθόνη αφής WVGA AMOLED 3,1 ιντσών και υποστηρίζει το σύστημα Microsoft Exchange ActiveSync Email για εύκολη διαχείριση push-mail.



Η πλοήγηση γίνεται με το πετυχημένο TouchWiz 2.0.




Kogan Wi-Fi LCD PF




Το ηλεκτρονικό κάδρο της Kogan προσφέρει τη δυνατότητα προβολής και μεταφοράς φωτογραφιών από και προς RSS Feeds, Flickr, Picasa, Photobucket, Twitter και Facebook.



Η προβολή των εικόνων γίνεται σε πάνελ 8 ιντσών αναλογίας 4:3 και σε μέγιστη ανάλυση 800 x 600.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα