Γεωργιάδης: “Να κάνει ο κ. Τσίπρας δηλώσεις με τους νεκρούς πίσω του”

Γεωργιάδης: “Να κάνει ο κ. Τσίπρας δηλώσεις με τους νεκρούς πίσω του”

Κριτική Γεωργιάδη στον Α. Τσίπρα για τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ "μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή". Αφορμή τα επεισόδια της Παρασκευής στο Μπουένος Άιρες (Vid)

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν την Παρασκευή στην Αργεντινή.

Μιλώντας στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ”, ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα (“μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή”) και τον κάλεσε να κάνει δηλώσεις με τους νεκρούς από πίσω του, καθώς δέκα χρόνια μετά τη στάση πληρωμών, η Αργεντινή αντιμετωπίζει και πάλι ακραίες καταστάσεις.

“Το φερε η μοίρα την ώρα που επισκέπτεται ο κ. Τσίπρας την Αργεντινή να έχουμε επεισόδια με νεκρούς και τραυματίες, δέκα χρόνια μετά τη στάση πληρωμών. Περιμένω να δω αν θα κάνει δηλώσεις ο κ. Τσίπρας με τους νεκρούς από πίσω, όταν έλεγε μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή” είπε και πρόσθεσε:

“Το μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή του κ. Τσίπρα να το βάλουν οι ψηφοφόροι του δίπλα στις εικόνες τις χθεσινοβραδινές της λεηλασίας, της εξέγερσης στην Αργεντινή, που ήταν ο καλός δρόμος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα