Τα ξεχασμένα τραγούδια των Rolling Stones

default image

Οι οποίοι πρόκειται σύντομα να επανακυκλοφορήσουν τον δίσκο του 1972 "Exile on Main Street" και θα συμπεριλάβουν 10 ανέκδοτα κομμάτια (Vid)

Οι Rolling Stones, αν και για δεκαετίες έχουν αντισταθεί να κυκλοφορήσουν αρχειακό υλικό, πρόκειται να σύντομα να επανακυκλοφορήσουν το γνωστό δίσκο του 1972 “Exile on Main Street,” στον οποίο θα συμπεριλάβουν 10 ανέκδοτα τραγούδια εκείνης της χρονιάς, σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους την Πέμπτη.

Η αρχική έκδοση του διπλού δίσκου που θεωρείται από πολλούς μουσικοκριτικούς ως μια από τις κορυφαίες δουλειές τους, περιλαμβάνει αξιοσημείωτα κομμάτια, όπως τα “Tumbling Dice” και “Happy”.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο σκοτεινό υπόγειο μιας γαλλικής βίλας, που κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε ως χώρος βασανιστηρίων της γερμανικής Γκεστάπο, ενώ την εποχή της ηχογράφησης ο κιθαρίστας Keith Richards ήταν βαριά εθισμένος στην ηρωίνη και ο τραγουδιστής Μικ Τζάγκερ Mick Jagger αντιμετώπιζε δυσκολίες συγκέντρωσης λόγω της σχέσης του με την νέα σύζυγό του, Bianca.

Η επανέκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 18 Μαΐου και στον υπόλοιπο κόσμο μία ημέρα νωρίτερα μέσω της Universal Music Group της Vivendi, συμπληρώνεται από νέα κομμάτια με τίτλους όπως το “Plundered My Soul”, “Dancing in the Light”, “Following the River”, (με νέους στοίχους), και “Pass The Wine” αλλά και νέες εκτελέσεις των “Soul Survivor” και “Loving Cup”.

Ο Jagger ήταν πάντα απρόθυμος στην κυκλοφορία ανέκδοτων κομματιών, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του, αντιμετωπίζει τη διάσημη βρετανική μπάντα που ξεκίνησε το 1962, ως ένα σύγχρονο συγκρότημα και όχι μια μπάντα που απευθύνεται στο συναίσθημα της νοσταλγίας του κόσμου για τις δεκαετίες του ’60 και ’70.

Όπως και να έχει το περιεχόμενο του νέου άλμπουμ θα συμπληρώνονται από το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τον τίτλο “Stones in Exile” με σπάνιο αρχειακό υλικό φωτογραφιών και βίντεο και νέες συνεντεύξεις, όπως και ειδικό συλλεκτικό βιιβλιαράκι.


Rolling Stones-Happy (Ab’76)
Ανέβηκε από eu-stache. – Ανακαλύψτε άλλα μουσικά videos.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα